Una de les models espanyoles de nova fornada de la qual tothom parla i continuarà parlant és, sens dubte, Lucía Rivera, filla de l'actriu Blanca Romero i del torero Cayetano Rivera, que fa un temps va mantenir una relació sentimental amb el pilot Marc Màrquez.

lucia rivera cara

Lucía Rivera / @luciariveraromero

lucia rivera blanco negro

Lucía Rivera / @luciariveraromero

marc marquez lucia rivera

Lucía Rivera i Marc Màrquez / @luciariveraromero

Rivera deixa bocabadats els seus seguidors amb el seu talent i la seva bellesa quan camina damunt les passarel·les o quan protagonitza campanyes publicitàries amb les principals marques. Però també acostuma a regalar imatges espectaculars i bellíssimes a les seves xarxes socials, especialment a Instagram, on ja té més de 160.000 followers i on publica sovint fotografies que no deixen ningú indiferent, com les dues últimes, de fa poques hores. En la darrera, se la veu en primer pla, amb un missatge que sembla tota una declaració d'intencions i un axioma difícilment rebatible: "Razón y piel, difícil mezcla". Rivera fa seves una paraules de l'enyorat Pau Donés del seu meravellós tema Agua, en una imatge que ha rebut nombrosos elogis.

lucia rivera foto

Però ha estat una imatge que ha penjat hores abans la que ha esvalotat completament la xarxa. Una foto preciosa on se la veu amb un conjunt de roba interior de color blanc que ha deixat atònits i sense paraules els seus seguidors. Un conjunt de la marca Hunkermoller que ha generat nombroses respostes, totes elogioses, evidentment. "Ou mama", "Espectacular", "Guapa", "Pero bueeeeno", "Eres preciosa y maravillosa", o moltes emoticones de fogueres cremant. Certament, la temperatura ha pujat des que Rivera ha mostrat la imatge:

lucia rivera ropa interior

Lucía Rivera / @luciariveraromero

Una foto que en poques hores ja ha aconseguit moltíssims likes. I els que arribaran.