Lucía Rivera i Marc Márquez, una de les parelles que més admiració despertava dins el món de les celebrities, fa unes setmanes que ja és història. Març va començar amb la notícia que la model asturiana i el pilot de Cervera havien trencat. Després d'un any i mig de relació, cadascú va decidir tirar per la seva banda posant el punt i final.

lucia i marc

Efe

Dies després de l'adeu, algunes veus tenen moltes ganes de trobar-los-hi una altra parella tant a ell com a ella. I fruit d'aquests rumors, la filla de Blanca Romero ha esclatat. No vol que d'ara endavant, la seva vida vingui marcada en tot moment pel que fa o deixa de fer el campió mundial de MotoGP. Rivera estava tenint una trobada amb els seus seguidors d'Instagram. Però un gran nombre de comentaris anaven en la mateixa línia: especulacions sobre el pilot català i dubtes de si ja ha refet la seva vida sentimental amb una altra noia.

marc marquez lucia rivera

@luciariveraromero

I la model està farta de veure el nom de Marc Márquez una i altra vegada a la seva xarxa social: "Me da bastante igual, pero supongo y espero que no sea verdad. Ya puede hacer lo que le dé la gana". Assegura que no està sent una post separació agradable, i que hi ha dies que estan sent molt complicats. Per a ella i per la seva família: "No sé cómo decirlo para que no parezca que estoy montando un drama. Hay comentarios que me duele que me digan. Ver el nombre ya treinta veces en mi directo fastidia no solo a mí. La gente no se da cuenta de que no estoy solamente yo en la vida, que también tengo una familia. Tengo una madre, tengo unos abuelos y amigas. Tengo gente que me quiere y que le duele mucho ver ciertos comentarios y estupideces que tenemos que leer".

marc marquez lucia rivera instagram

Lucía Rivera no vol saber res de Márquez i del que faci a partir d'ara. La model només pensa en una cosa: "Estoy en mi derecho de rehacer mi vida y que me dejen en paz. Cuando yo siempre estoy aguantando el tiro y contesto porque me duele. Llega un momento que duelen las cosas. Que no se os olvide que no dejo de ser una chica de 21 años. Basta ya".