No hi ha res més bel·ligerant que els més papistes que el Papa. Bé, potser sí. Els que són més papistes que el Papa quan el Papa és Santiago Abascal. Els defensors del líder ultra li han saltat a la jugular a Lucía Echevarría per gosar criticar el seu oracle. Hordes d'hiperventilats que han atonyinat de valent l'escriptora per haver fet mofa d'algú a qui si ells poguessin, canonitzarien. A dos dies per les eleccions de diumenge, som a punt d'acabar amb una campanya que ha estat más de lo mismo, amb Rivera fent bretolades, amb Sánchez més mimetitzat en la dreta que mai i amb Catalunya a la boca de tots a tota hora.

Pedro Sánchez Pablo Casado debat eleccions 10n - Efe

Efe

En un país amb tendència a repetir eleccions generals fins la fi dels dies, als principals candidats els hem vist, en el pla estratègic, amb diferències imperceptibles al que deien o feien fa uns  mesos. En el terreny de la imatge, potser estem veient un Rivera més creepy que mai ensumant gossos, però està clar que el canvi més destacat, tot i que ja porta moltes setmanes així, és Pablo Casado, que ha passat d'afaitar-se cada dia a deixar-se una barba estil Abascal. Parlant de barbes, Etxebarría ha penjat una foto al seu compte de Twitter on es veu el líder de Vox fa uns anys, sense la barba de reconquistador que ara porta, i amb menys cabells al cap que ara:

...con la iglesia hemos topado. I Lucía Etxebarría amb qui ha topat és amb els defensors de la pàtria i protectors del líder ultra, que s'hi han acarnissat de valent:

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat