Matinal de dilluns polític a TV3. Els matins de Lídia Heredia ha entrevistat Carles Puigdemont. La trànsfuga Lorena Roldán ha posat a parir l'expresident i candidat. En això no ha canviat: a Ciutadans era una furibunda anti-indepe i al PP, també. Tuit de mig matí de la candidata a les eleccions del 14-F, en castellà, referint-se al candidat com "ese señor" i parlant de convivència malmesa, que ella ha malmès a consciència:

La sorpresa és que pocs minuts després de criticar l'entrevista de Puigdemont a TV3 la mateixa Roldán era entrevistada a la mateixa TV3. Al programa Planta baixa dirigit, produït i presentat per Ricard Ustrtell. Lorena apareixia des de Tarragona en tele-trucada. Roldán: "El PP està en la via de recuperar la concòrdia a Catalunya". El presentador no li repregunta sobre la coneguda "concòrdia" de Ciudadanos i PP amb Catalunya.

lorena roldan TV3

Lorena Roldán a Planta baixa, TV3

ricard ustrell falset sense got, TV3

Ustrell sense got a Falset, TV3

Ustrell apareixia a la neu de Falset però fallava la connexió als 20 segons de començar. L'entrevista a Lorena Roldán també ha fallat de vídeo i àudio i s'ha hagut de suspendre i reprendre. El programa no es cansa de les pífies. Un clàssic de Planta baixa. Com quedar segon d'audiència derrotat per Ferreras.  L'entrevista a Roldán no ha estat benvinguda entre espectadors habituals de TV3 que veuen com en pocs dies s'ha entrevistat Anna Grau al Tot es mou, Anna Grau al FAQS i Lorena Roldán a Planta baixa.

pere aragones a la neu de falset TV3

Pere Aragonès i Ustrell, TV3

El problema no és entrevistar senyores que no són diputades però sí furibundes anti-indepes. El problema és quines preguntes se'ls fan i quines no se'ls fan. Ustrell també ha tingut Pere Aragonès a Falset. Serà divertit veure la campanya electoral a TV3 i els equilibris d'alguns per seguir guanyi qui guanyi.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat