L'estil de fer política de Ciutadans està sent qüestionat a Espanya. Per primer cop es llegeixen columnistes de Madrid sorpresos per les (males) maneres de Rivera o Arrimadas al Congrés. Tots dos van ser abans diputats al Parlament de Catalunya on el seu estil d'oposició era conegut. La més que possible substituta d'Inés Arrimadas, Lorena Roldán, va traspassar una altra línia vermella: acusar Quim Torra de no empatitzar amb els malalts de càncer i en especial de les dones amb càncer de pit. La dona de Quim Torra, Carola Miró, pateix càncer. Aquests són els vídeos de Roldán i la resposta de Torra:

Quim Torra als 40 segons del vídeo es posa molt seriós: "Senyora diputada, a mi no em torni a dir mai, mai, però mai més que no empatitzto amb algú que pateix càncer. No m'ho torni a dir mai més, d'acord?".  Twitter està sorprès com en el debut de Roldán al faristol la futura líder de Cs a Catalunya ha arribat tan lluny. 

lorena roldan efe

EFE

Segons anuncien fonts de Ciutadans, Roldán ignorava que la dona del president, com s'ha publicat a diversos mitjans, pateix aquesta malaltia i li ha demanat disculpes a Torra en acabar el Ple. El problema és un altre: acusar un govern de no empatitzar amb malalts de càncer és de per sí miserable, independentment que és molt probable que molts consellers tinguin algun parent amb aquesta dolència. I el problema més greu és l'estil de fer política de Ciutadans. No té nom. O els que té són impublicables.