No és la primera vegada que ho sentim: això del coronavirus i el confinament sembla haver estat la coartada perfecta per a la desaparició efectiva de Ciutadans. La seva molesta forma de fer política ha estat escombrada durant els últims mesos, qui sap si perquè han estat preparant la seva integració en formacions que encara mantinguin una presència no residual a les institucions. Ara bé, encara belluguen, amb intents desesperats de reclamar una mica d'atenció. Com és el cas de Lorena Roldán, líder taronja al Parlament de Catalunya i senadora per designació autonòmica de la institució catalana. Què ha fet la tarragonina? Destapar la seva catalanofòbia galopant amb una piulada llastimosa que podrien signar, sense despentinar-se, els ultres més rancis de VOX.

Lorena Roldán agressiva Parlament

Lorena Roldán Parlament GTRES

Roldán, exindepe conversa, es queixa de que el Senat, aquesta càmera tan útil per a la societat i que, suposadament, representa els diferents territoris de l'estat, tingui traductors per a les llengües oficials, i que hagin de desplaçar-se durant el confinament per culpa dels dimonis indepes i nacionalistes. Fa pena: "Prefieren que los intérpretes rompan el confinamiento y se desplacen antes que hablar en español. Los nacionalistas anteponen su ideología a la salud de los trabajadores del Senado. Hasta ese punto llega su fanatismo". Clar, Lorena, quanta raó. Tampoc has pensat gaire la bajanada, sobretot perquè en comptes d'escopir contra la teva terra, potser podries fer alguna cosa que no fos crispar, insultar i incendiar-ho tot: per exemple, proposar el teletreball per no haver de trencar el confinament,  ja que estàs tan preocupada. Aquest no és el seu estil, és clar.

ELNACIONAL Rivera, Roldán, Arrimadas Ciutadans manifestació unionista 27 O Mireia Comas

Lorena Roldán mani unionista Mireia Comas

Per cert, Lorena, ja que parlem de coses irrellevants i confinament: et podries haver estalviat la teva presència al Ple del Parlament de Catalunya, on, oh sorpresa, s'han votat telemàticament els pressupostos. Això que era pràcticament una utopia de supremacistes i blablabla. Total, veient el que n'aportes, ningú et trobaria a faltar.