Els Guardiola Serra estan junts a Barcelona. El patriarca Pep Guardiola aprofita l'aturada de la Premier League per seleccions i torna a casa seva a Barcelona, una impressionant mansió a Pedralbes tocant a Collserola amb unes vistes impressionants sobre Barcelona. Es va deixar veure al Camp Nou a la llotja pel Barça-Madrid, analitzant el que pot ser el seu contrincant a les semifinals de la Champions, el Reial Madrid si és que passa. Guardiola va anar al seu camp acompanyat de la seva esposa, Cristina Serra, i de la seva filla gran, Maria. A la llotja van coincidir amb la vídua de Johan Cruyff. 

Pep, Cristina i la vídua de Cruyff, Movistar
Pep, Cristina i la vídua de Cruyff, Movistar
Pep guardiola al Camp Nou EFE
Pep Guardiola al Camp Nou EFE
Maria Guardiola Instagram
Maria Guardiola a casa seva, Instagram

El millor entrenador del món és català i s'escapa a Barcelona quan pot. Aquí hi viu la seva dona Cristina Serra, on té el seu negoci de moda Serra Claret, la seva filla petita Valentina i el seu fill Màrius. La gran, Maria Guardiola, viatja per tot el món dedicant-se en cos i ànima a la seva feina d'instagramer, la millor del país. I ha penjat imatges a la mansió de Pedralbes empolainant-se o a la Carretera de les Aigües amb un look de ioga sensacional. Té la mansió a tocar d'aquest camí de terra que molts barcelonins especialment de la zona alta fan servir per passejar el gos o fer footing. Si un barceloní es topa amb la Maria un dimarts al matí, que la saludi. Ella en diu "Morning walk", caminada matinal. Vídeo i fotos:

Maria Guardiola
Maria Guardiola Carretera de les Aigües Instagram
Maria Guardiola Carretera de les Aigües Instagram
Vistes de la Maria Guardiola IG
Vistes de la Maria Guardiola IG

La Maria sempre que pot promociona les coses que li agraden. Mig milió de followers són molts possibles clients. Aquesta és la feina de la influencer: influir en els gustos de la gent. Per caminar fa sevir roba còmoda de ioga de la marca Amada Wear i abans ha revelat també un dels seus restaurants favorits a la capital, el Chichu's del carrer Mestre Nicolau a tocar del Turó Park. S'hi ha fet la foto promocionant-lo:

Restaurant favorit de la Maria Guardiola Instagram
Restaurant favorit de la Maria Guardiola Instagram

La família unida a Catalunya, fent vida barcelonina a l'Upper Diagonal. Una casa a Pedralbes, botiga a l'Eixample, locals de lleure al Turó Park i visites al Camp Nou. La Maria Guardiola situa Barcelona al costat de les grans capitals que visita com Milà, París o Londres. I ho fa amb classe, sense estridències ni revelar intimitats. Un Instagram a seguir. Follow Maria.

Què enyora de Barcelona

Maria Guardiola té 22 anys acabats de fer i ha celebrat l'aniversari i el canvi d'any en parella a Nova York. El seu misteriós nòvio, que EN Blau especula que és un famós discjòquei, no ve a Catalunya on l'instagramer viu a estones. Maria Guardiola explica què enyora de Catalunya: el cel clar i les palmeres del jardí de casa. Al Regne Unit ni una cosa ni l'altra. El cel és gris la majoria de l'any i els arbres no són tan tropicals com a prop de la Mediterrània: "Clear sky and palmtrees means home": El cel clar i les palmeres volen dir que és a casa.