La Família Reial està visitant el rei Joan Carles postrat al llit d'un hospital més sovintment que quan era a casa. Mantenen les aparences per les desenes de fotògrafs que immortalitzen cada visita, gest, look i comentari dels Borbons a les portes de la clínica privada on l'emèrit s'ha operat a cor obert. Per oferir una imatge de família unida, els primers dies han visitat el rei en grupets: Felip i Sofia, Felip i Letícia, Cristina i tres fills, Elena i dos fills, Felip i dues filles... 

felip VI look hospital ulleres gtres

GTRES

Però a mesura que passa la setmana, els borbons abandonen la representació teatral i només el cap de l'Estat es manté fidel a la visita. Felip ha fet l'última visita amb un look estiuenc que ha causat sorpresa. Un cap d'Estat visitant l'anterior com qui va a una discoteca d'estiu per a adults divorciats.

felip vi look lligon GTRES

GTRES

Ulleres de sol d'última moda, el braç en angle recte com acostuma a fer Albert Rivera, pantalons blancs, americana de quadres i somriure impostadament seductor. No entrava a Luz de Gas sinó a la Clínica Quirón. El millor ha estat que les úniques dones que han quedat obnubilades per la presència de Felip VI eren octogenàries en una visita rutinària a la clínica.

felip iaies efe

felip pantalons blancs efe

EFE

A la sortida, Felip ha tingut el detall d'atendre els mitjans sense les ulleres de mirall de la sèrie Corrupción en Miami. De corrupció qui en sap és el seu cunyat i, presumptament segons la seva examant Corinna, el seu pare.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat