Lolita Flores ha estrenat un programa d’entrevistes a TVE similar al En la tuya o en la mía de Bertín Osborne. Ara, però, s’endurà els convidats a una casa situada en un entorn aïllat en comptes de tancar-se a la seva.

En la primera entrega de Lolita tiene un plan, la cantant va comptar amb les actrius Cayetana Guillén Cuervo, Adriana Ugarte i Lola Herrera. Una conversa en la qual si una cosa van voler deixar clara és que la seva professió no és pas fàcil.

La filla de Lolita, de fet, no està triomfant. Elena Furiase va començar a televisió des de ben jove a El internado, però des de llavors l’ha costat fer-se un lloc: “La meva filla és actriu, i tal com està la professió, fa moltíssims càstings però la truquen de molt pocs. La veig com una actriu jove que té un futur per endavant i no sap on acabarà”. Tot mentre la presentadora demanava feina per ella.

Un discurs que va acompanyar tot un debat sobre si ser filla de famós és una ajuda o tot el contrari. Lola Herrera va voler comentar que en el seu cas, els seus fills prefereixen fer-se passar per anònims perquè els sembla deshonest aprofitar-se del cognom de la seva mare.

Lolita flores  programa tve

Durant la xerrada també van haver confidències, i Lolita va voler assegurar quin ha estat el pitjor moment de la seva vida: “Quan se’m van morir la meva mare i el meu germà en 15 dies de diferència, vaig decidir que Lolita Flores anava a ser ella mateixa. Em vaig cansar de donar explicacions”.

Els següents convidats confirmats són Julio Salinas, Patxi i Iván Helguera; Luis del Olmo, Julia Otero; José Mercé, Sara Baras y Niña Pastori. Famosos de diferents àmbits que es confessaran davant Lolita.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat