Pablo Motos segueix acaparant un espai privilegiat a la graella televisiva. El Hormiguero fa unes audiències molt bones, sent un dels programes que més agraden a uns teleespectadors que no es cansen del format. Això no impedeix que el presentador rebi un munt de crítiques, per això, estant principalment causades pel seu masclisme latent.

Doncs bé, la seva última convidada ha volgut fer-li veure que molts comentaris dels quals fa arriben també als famosos. I ho ha fet amb una aparent broma que amagava un clar retret.

Parlem de Lolita Flores, qui feia molt de temps que no acudia al plató d’Antena 3. La cantant començava molt jovial, rient sense parar amb Motos i comentant les novetats més recents de la seva carrera.

Ara, no va trigar massa en deixar un recadet: “Canvia’m la cadira que la teva és més alta. Clar, esteu acostumats als actors estrangers, que en porteu molts i són molt alts tots, i els espanyols som més petits. Que, per cert, els tractes molt bé als estrangers... A veure si als espanyols ens tractes igual”.

lolita 5 el hormiguero

Una crítica que només era el principi, però l’atac era a prop: “Et poses així com molt melós amb les actrius. I jo quan vinc no em dius res, ni què guapa que estic ni res”. Semblava que ho digués per estar gelosa, però molts teleespectadors han vist en les seves paraules una pulla...

Pablo Motos reaccionava mostrant-se preocupat: “Però què estàs dient, Lolita? Però què m’expliques?”. I ella, per treure ferro a l’assumpte, assegurava que era una broma. Encara que la cara d’ell ho deia tot...

lolita 2 el hormiguero

El programa va aconseguir un bon 9,8% de share a Catalunya gràcies, en part, a les divertides confessions que va anar fent Lolita al llarg de l’emissió. La seva vida amorosa genera molta expectació, assegurant ara que està “lliure i soltera com un taxi”: “Clar que se m’ha anat l’olla per amor. Ara ja, amb aquesta edat, menys perquè els meus dos fills em frenen. Però sí que m’he tornat boja, encara que després m’ho repenso. Estic oberta a l’amor però ja no em va al aquí te pillo, aquí te mato. Jo soc més antiga, m’agrada el festeig, les mirades... Necessito una mirada, una carícia”.

lolita 3 el hormiguero

Fes clic a la imatge per veure el vídeo / Antena 3

Defensa Màxim Huerta

El tema del dia, però, era la dimissió de Màxim Huerta. L’escriptor ha hagut de dimitir del seu recentment estrenat lloc de Ministre en sortir a la llum que va cometre un frau a Hisenda. Lolita, preguntada per això, ha volgut defensar-lo: “La majoria de tots els artistes tenim problemes amb Hisenda. Gràcies a les nostres feines podem col·laborar com tots els espanyols amb el fisc. A la gent se l’ha de mesurar pel seu talent, la manera de ser i la feina que vulguin fer, no pels deutes”.

lolita 4 el hormiguero

Fes clic a la imatge per veure el moment / Antena 3

Cal recordar que ella mateixa va reconèixer que Hisenda va investigar-la “en cobrar una cosa que no devia” per culpa d’un mal consell del seu assessor financer: “Em vaig equivocar i ara estic pagant el deute com puc”. Amb tot, una entrevista ben completa que va fer envermellir Pablo Motos.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat