Telecinco ha estrenat una nova edició del concurs 'Ven a cenar conmigo' versió 'deluxe', és a dir, amb participants (més o menys) famosos. La cadena gran de Mediaset li prenia el format a Cuatro, passant a prime time el primer dels 4 sopars de la tongada, amb una Rosa Benito (cunyada de Rocío Jurado i antiga estrella del colorín) rebent a casa seva dues ex-"chicas Hermida" i una actriu de caràcter imprevisible: Belinda Washington (estrella a Paquita Salas), Irma Soriano (desapareguda a televisió més enllà de GH VIP, i actualment youtuber) i Loles León (actualment a La que se avecina). De totes quatre, va haver-hi dos protagonistes, o millor dir, només una, la Loles. L'altra, una sparring que va rebre de valent: La Irma. A la de la Barceloneta la presència de Soriano li feia nosa, i no ho va amagar: "Calla. Silencio. ¡Cállate! No sé qué parte de 'cállate' no has entendido"

Clica la imatge per veure aquest moment:

Loles Leon Irma Soriano Ven a cenar conmigo Telecinco

Telecinco

L'esclat de León té una fàcil explicació: La xerrameca de Soriano, que no calla ni sota l'aigua, insofrible per a l'actriu. Ja venia 'mosquejada' pel fet que Soriano participés al concurs: "Me ha sorprendido que Irma Soriano venga aquí porque ella tiene otro discurso, está en otra sintonía diferente a nosotras tres". Sonava a que Soriano (que acaba de plegar de TreceTV després de 7 anys presentant la pel·lícula d'indis i vaquers de la cadena catòlica) ja no la coneix ni 'el tato', mentre que la resta encara desperta l'interès del públic. I a més a més, és que el discurs de la d'Andújar és plomís i insistent. Ja l'havia avisat "cuando terminéis de hablar, hablo", o "ya, ya se ve que no lo eres (curiosa)" carregat d'ironia. Fins que una confusió absurda de l'amfitriona va provocar una nova filípica de Soriano i l'esmentada reacció de na Loles.

Loles Leon Ven a cenar conmigo Telecinco

Telecinco

Soriano es va quedar estabornida amb allò de "no sé qué parte de 'cállate' no has entendido", i només va encertar a dir que cap. "Ninguna, ya lo veo, no paras", continuava la catalana, ara sí fent reaccionar a la seva rival... que estava a punt de dur-se un mastegot, amb l'evangeli pel mig. "Hablo todo lo que quiero y más. Lo que dices tú es el Evangelio", replicava, i León posava la cirereta: "Ya veremos, si entiendes o no el Evangelio. Esperaremos a mañana a ver si te callas". Boom!

Irma Soriano Belinda Washington Ven a cenar conmigo Telecinco

Telecinco

Guanyadora per K.O.: Lolés León. La cosa no va passar d'aquí, però segur que la setmana vinent tenim marro. L'actriu és geni i figura, i de totes dues característiques en té a dojo.