El darrer esperpent de Manuel Valls ha estat marxar del pregó que ha fet el Tortell Poltrona a la Mercè 2020 a l'Ajuntament de Barcelona. Probablement, el gest d'humanitat recordant Jordi Cuixart i els presos que va fer el famós pallasso van sulfurar un polític que ha fet del consistori barceloní el seu plató on desfermar les seves ànsies de notorietat.

Manuel Valls ACN BCN pel Canvi

Manuel Valls (ACN)

"El nacionalisme ho embrota tot. La Mercè hauria de ser la festa de tots els barcelonins. Prou de relats falsos, de mentides i d’ atacs contra la democràcia espanyola", ha estat el darrer numeret del regidor. El penúltim, demanar la retirada de la medalla d'or de la ciutat a Heribert Barrera, que l'ajuntament de Colau ha accedit a fer. El patetisme del francès sembla no tenir aturador. Però qui de moment li ha dit quatre coses ben dites ha estat l'actor català Lluís Marco.

lluis marco

@LluisMarco1

Un reguitzell de comentaris a la xarxa destrossant Valls i el seu paperot habitual. Una crítica sagnant on no s'ha mossegat la llengua. De fet, possiblement hagi estat l'aniquilació més rotunda que li hagin fet mai públicament al polític des que és a Catalunya:

Marco fa un Labordeta o un Fernando Fernán Gómez, no només dirigit a Valls sinó també als palmeros que li riuen les gràcies i que li compren el seu discurs i les seves maneres.