Llucià Ferrer presenta l'únic concurs a TV3, Atrapa'm si potscada cap de setmana, però ben bé podria presentar Crims, l'espai de crònica negra dels dilluns.

El bo d'en Llucià acaba de presenciar una escena terrorífica prop de casa seva, pels voltants de la plaça de Francesc Macià a Barcelona. És pare de dos fills petits, Màrius i Úrsula, i no és normal que s'hagi de trobar un bassal de sang envoltat de cintes de la policia a les 5 de la tarda:

llucia ferrer tv3

Llucià Ferrer, TV3

Un toll de sang després d'un apunyalament al bell mig del carrer Loreto amb Diagonal. Segons betevé "els fets van passar cap a un quart de sis de la tarda, quan una discussió entre dos homes va acabar amb aquest atac amb arma blanca. La policia catalana ha obert una investigació i busquen l’agressor, que va fugir del lloc dels fets. La víctima va ser atesa a l’Hospital Clínic amb pronòstic greu"

En Llucià ho ha vist tot in situ, fins i tot com han hagut de posar la caixa d'una aspiradora Rowenta per recolzar-hi el cap del ferit. Al costat del toll, de les plantes en testos d'algun restaurant i la cinta policial encara hi ha la caixa.

Els seguidors del locutor se'n fan creus:

En Llucià és un dels presentadors de cap de setmana de TV3. No en són gaires: Ramon Pellicer amb els dels TN, Cris Puig i ell. Pot fer de reporter de successos. La foto és esfereïdora.

Eren les 17:20 del dijous, una hora de sortida de les escoles. El presentador potser passejava amb els seus dos fills petits i s'ha trobat tota l'escena. Un ensurt per ell i un drama per als barcelonins.

-----

Aquest divendres al matí passejava amb els nens per la zona:

llucia fills ig

Instagram Llucià Ferrer

En Llucià es recupera de l'ensurt. Sobre la seva família, ell i la seva parella, Carola Rucabado van viure una delicada situació que ha tingut a veure amb la seva filla Úrsula, que va arribar al món el passat 3 de maig del 2021.

"Un virus malparit ens ha tingut 14 dies a l'UCI de Sant Joan de Déu amb la petita ÚrsulaAra ja estem a planta i veiem la llum. No tinc paraules per agrair el tracte públic rebut per l'equipàs de l'UCI d'aquest hospital. Gràcies per haver-nos fet més fàcil una cosa que no ho era. Visca la sanitat pública", deia Ferrer.

Ara l'ensurt ha estat un altre. On és la Guàrdia Urbana?