TV3 tenia un problema amb els concursos, i el segueix tenint. És l'única cadena que no en tenia cap en una època en què triomfen arreu. El programa més vist de La 2 és cada dia Saber y ganar. L'únic programa que guanya Està passant és el concurs Boom. Als migdies La ruleta de la fortuna triomfa a Antena 3 i Ahora caigo té un públic molt fidel. I Pasapalabra encara dura amb premis multimilionaris. TV3 volia posar fi a aquesta sequera i ha estrenat Atrapa'm si pots. Ho fa d'amagat, els caps de setmana abans del TN vespre. El resultat ha estat fallit: un 8,8% a l'estrena que baixa a un preocupant 5,9% el segon dia. Diumenge és l'última opció de la seva franja.

llucia tv3

TV3

El primer incentiu d'un concurs és el premi. Mentre Boom posa en joc fins a 3 milions d'euros, a les bases del nou show de TV3 llegim que el premi diari són 500 euros. Descartat doncs que l'incentiu per veure el programa sigui el morbo que algú guanyi o perdi una fortuna. El presentador és Llucià Ferrer fent d'ell. Porta molts anys presentant programes a TV3 i li coneixem tots els tics. La proximitat de poble que tant agrada a l'espectador tipus de TV3 (El foraster, El convidat...) i que a Atrapa'm si pots exerceix bé. Però no n'hi ha prou. La tercera clau són els concursants. Cal que els admirem, que sàpiguen molt de cultura i ens enlluernin. Si a una concursant d'un programa de cultura general, l'Emma, li pregunten qui és la màxima autoritat religiosa del Tibet i respon "El papa" alguna cosa falla al càsting. L'espectador s'incomoda amb algú que va a la TV per demostrar que en sap molt i causa vergonya aliena. 

public tv3

TV3

Fa mesos que el programa busca catalans que vulguin anar-hi i en pantalla descobrim certa desídia en l'equip de selecció de concursants. Pel que fa al públic al plató, el programa és el tercer de TV3 que té espectadors in situ, després dels de Toni Soler i Laura Rosel. Fer ballar les senyores i els senyors grans a les grades no ofereix la imatge moderna que pretén Mediapro, la productora. Més patètic va ser el final. Una concursant havia d'enfilar-se per uns graons excessius per ella i ho havia de fer de genolls a terra. Feia patir molt.

concurs tv3

TV3

Com a imatge final de la vencedora concurs és pèssima: de genolls a terra. La Montse s'enduu 500 euros i la imatge que no pot pujar escales excessives. Al final va dir resignada: "Bueno va, acabem". Doncs això.