Lídia Heredia se les ha sentit dir de tots colors entrevistant Inés Arrimadas, Albert Rivera i Cayetana Álvarez de Toledo: atacs contra TV3 des de la mateixa televisió pública, cartes de dimissió al director de la cadena... Quan els dirigents del PP i Ciutadans posen un peu al plató d’Els Matins, l’audiència i la presentadora aguanten la respiració. Avui hi ha anat Alejandro Fernández, líder dels populars catalans. Cordialitat i cap mena de tensió. Però la periodista no ha pogut evitar, en un moment donat, pensar (sense esmentar-los) en Arrimadas, Rivera i Cayetana; i probablement en algun altre polític.

Lídia Heredia

Alejandro Fernández

TV3

El PP basc vira més a la dreta nomenant Carlos Iturgaiz candidat del partit a les eleccions de l’abril a Euskadi. Íntim de Santiago Abascal, Heredia pregunta a Fernández per la relació dels dos polítics: “Són amics de tota la vida perquè van compartir singladura al PP, i per tant és absolutament comprensible. Els polítics el que no podem fer és teatre”. Pel cap de la presentadora passen els shows d’Arrimadas, Rivera i Cayetana, també als estudis de TV3, i reacciona així, tallant el seu entrevistat: “Perdoni, els espectadors no ho han vist però se m’ha escapat el riure”.

Lídia Heredia TV3

Somriure còmplice d’Alejandro Fernández: “És normal, malauradament hi acostuma a haver molt teatre”. Teatro del malo, al revés del que diria aquell.