Falten pocs dies per a l'arribada de la tan esperada època estival. Tot i que això no és excusa perquè les xarxes de molts de famosos ja s'estiguin omplint de fotos estiuenques, amb posats impossibles a la platja lluint poca roba fruit de les altes temperatures. Fotografies com la que una estrella de TV3, Laia Ferrer, futura promesa de la cadena, ha compartit en el seu compte d'Instagram. Un preciós retrat que ha agradat a moltíssimes persones, entre elles a Lidia Bedman, la dona del líder de la formació VOX, Santiago Abascal, qui ha caigut rendida als encants de la catalana.

Laia Ferrer, TV3

Laia Ferrer, TV3

"El món potes enlaire", escriu Ferrer en l'última fotografia que ha compartit en el seu compte d'Instagram. Laia, gran amant del ioga, lluu unes malles fosques i un top blau de tirants, mentre fa una postura coneguda amb el nom de 'sirsasana' que consisteix a fer una espècie de pi, portant les mans al cap i separant les cames, una cap a davant i una altra cap enrere, amb els genolls flexionats. Parlem d'això:

Perfil d'Instagram de Laia Ferrer

Perfil d'Instagram de Laia Ferrer

Una postura impossible, a l'abast de pocs, amb la que la de TV3 demostra el seu gran equilibri i flexibilitat. Una fotografia que ha cridat l'atenció de moltes persones. Entre d'altres coses li han dit: "Una diva", "Guapíssima de totes les formes", "Ets perfecta" o "Quines potes tan boniques". Encara que si hi ha un comentari que crida molt l'atenció és precisament el de Lidia Bedman. La dona de l'ultra no s'ha valgut de paraules, simplement ha utilitzat dues emoticones. Parlem de dos cors vermell passió. La prova:

Perfil d'Instagram de Laia Ferrer

Perfil d'Instagram de Laia Ferrer

Un afalac al que Laia Ferrer, de moment, no s'ha immutat en reaccionar ni contestar. Ho farà? Lidia Bedman intentant fer nous amics. Sort.