A La Sexta tenen clar que no pot tancar tots els independentistes 13 anys a la presó, només els líders. Així que la cadena de Ferreras utilitza tot el joc brut anti-indepe. El programa de tarda de diumenge Liarla Pardo va ser líder a Catalunya (14,3% ensorrant el concurset de Llucià Ferrer 8,8%). Va entrevistar Inés Arrimadas al poble dels seus pares i avis: Salmoral, a Castella i Lleó (137 habitants). No per denunciar la despoblació que assola Espanya sinó per atacar Catalunya: "Al hijo de un concejal nuestro en Catalunya en la guardería le metieron un mensaje amenazante en la mochila".

ines arrimadas la sexta

La Sexta

Però Cristina Pardo vol utilitzar més menors pel relat anti-indepe. Pardo envia un reporter de La Sexta al pis d'una família catalana situat a 100 metres de Via Laietana, al centre de Barcelona on hi ha els aldarulls en protesta per la sentència. Cap membre de la família vol mostrar la cara i el reportatge fa por. Semblen una família de represaliats, mentre sopen pizza Casa Tarradellas, literalment, mirant les notícies de La Sexta.

la sexta cristina pardo

La Sexta

Només sabem el nom del patriarca "Hola Marc".  La família parla: "Estamos consternados, la sociedad catalana está partida. No mostramos las caras para no exponernos. Me da miedo, tengo pánico. Hoy han tirado adoquines y señales, parece un infierno. Nos encerramos y no salimos". Però el més penós ha d'arribar, entrevistar la nena petita de la família, de menys de 10 anys.

casa la sexta 1

La Sexta (Clica la foto per veure el reportatge)

familia la sexta

La Sexta

Reporter: "En esta familia hay niños pequeños, ¿cómo lo vivís?". La nena: "A mí me parece mal que peguen con barras de estas a la gente que tiene su opinión. Todo el mundo tiene su opinión". La família X ha explicat a la seva filla que els manifestants colpegen amb barres de ferro altres persones perquè "tienen otra opinión". Entrevistant menors i amb arguments delirants. La Sexta ho emet sense més, Periodismo segons Ferreras. Algú està perdent els papers i no és al carrer sinó a la planta directiva d'una cadena de TV.