La cantant catalana de 51 anys Leticia Sabater acaba de ser víctima d'una broma per part de la CUP. Els cupaires van crear un perfil de twitter anomenat CUP ST Esteve de les Roures, el poble inventat per la Guàrdia Civil en els informes sobre el referèndum de l'1-O i que està sent la contra de Tabània però amb un fons real: policia que menteix en informes oficials o directament se'ls inventa. L'ajuntament d'aquest Macondo independentista té moltes idees, com convidar a la seva imaginària Festa Major a una cantant a fer un concert. Leticia Sabater està de gira amb el seu Tukutú i els cupaires s'hi han posat en contacte. El més surrealista és que ella ha picat:

Sabater no sospita que un municipi no té "conselleria de cultura" ni mira on és el poble al mapa. Només veu calaix i s'hi llença en planxa. L'escarni seguia a les xarxes:

Això últim no és un fotomuntatge d'un tuitaire sinó el compte oficial de la Sabater. Amiga d'En Blau des que va concedir-nos una entrevista molt comentada sobre acabar el procés ella sola fins a extenuar-nos. La CUP ja sap com assolir la independència segons Leticia Sabater: “La solució al conflicte català és que jo canti la ‘salchipapa’”.