Nit d’allò més tensa a Supervivientes, protagonitzada per dues catalanes. Era la tornada de Leticia Sabater després de ser expulsada de l'illa, i per sorpresa va acabar sent expulsada també de plató. Va ser la dràstica decisió de la presentadora Sandra Barneda després d'una mala actitud de Sabater.

Tot va venir per una discussió amb Lucía Pariente, la mare d’Alba Carrillo. La presentadora -i excèntrica- catalana es va sobrepassar amb la seva interlocutora: va acusar-la de “tonta” i “bruixa” en repetides ocasions. “Em vas amargar tot el concurs”, va afirmar mentre s’encarava amb ella, rival a Supervivientes.

Sabater estava encesa en tot moment, però més greu va ser quan va traspassar la frontera de la intimitat i va atacar la relació de Pariente amb el seu marit, que res ha tingut a veure amb el reality.

En aquest moment, la presentadora Sandra Barneda ha volgut calmar els ànims de Sabater, a més d’insistir-li que no seguís pel terreny personal. Sabater no li ha fet cas, i finalment ha estat expulsada de plató.  

És llavors quan Sabater ha posat la cirereta a la seva tornada polèmica de l'illa i, tot i que les càmeres no ho han captat, Barneda assegura que li ha fet la figa (una peineta). La mateixa presentadora ha reproduït el gest a plató:

Telecinco

No ho tindrà fàcil Sabater per deixar-se veure altre cop per Supervivientes, el programa que precisament ara li estava fent ressò. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat