¿Què tenen en comú comunicadors tan diversos? Com a mínim una cosa, tots fan el mateix que vostè ara mateix: llegeixen En Blau. L'entrevista que diumenge vam publicar amb la inclassificable Leticia Sabater va tenir una amplíssima repercussió a digitals i programes de TV.  El retorn més esperat era el d'Andreu Buenafuente. Recuperat de la seva infecció que l'ha tingut dues setmanes a Barcelona, de tota la informació catalana que ha pogut assimilar, l'Andreu va destacar l'entrevista que en Marc Mestres va fer-li a Sabater durant el Saló Eròtic de Barcelona dissabte a la nit. El públic de Late Motive no podia parar de riure amb les referències a la mirada de Leticia:

A TV3, Toni Soler va acabar el seu monòleg inicial a l'Està passant també amb el nostre diari. Els guionistes de Minoria Absoluta no van fixar-se que allò que va començar a espatllar-se amb Zapatero amb l'Estatut o arreglarà Sabater amb la salchipapa. La catalana no accentua el nom però catalanitza el cognom i això sempre és un plus. El moment hilarant Leticia és al minut 9:45 de l'emissió del programa de dilluns que poden clicar aquí.

esta passant  TV3

L'altre informatiu sarcàstic que no es va poder resistir als encants de l'artista a l'En Blau va ser El intermedio. El Gran Wyoming té el seu moment salchipapa sonant a tot drap imaginant un Puigdemont  "cautivo y desarmado" alçant les mans en senyal de rendició mentre sona "Salchipapa, es el baile del verano. Lo baila papito, lo baila mamita". Cliqueu aquí per caure-us pel terra.

el intermedio

Tots els programes sarcàstics van fer-ne referència però no van ser els únics. Als seus antípodes trobem els digitals de dreta extrema que també van llegir amb delit la nostra entrevista.  Jiménez Losantos la va recollir a Libertad Digital, Intereconomía va fer el mateix a La Gaceta i Paco Marhuenda a La Razón. Leticia ens va agrair la repercussió de les seves paraules i nosaltres a ella l'exclusiva.

leticia sabater  @SABATERLETICIA

Ara només queda que el procés català no faci el que diu la lletra de la saltxitxa de Sabater: "Un pasito pa lante, un pasito pa tras. Dos pasitos a un lado, dos pasitos al otro, vuelta entera y tiki taka". Que no quedi tot plegat un gir de 360 graus.