Malgrat la pandèmia del coronavirus, la cantant catalana Leticia Sabater s'ha marcat per objectiu pujar els ànims de la gent i ha llançat al mercat el seu nou tema nadalenc. Un tema molt del seu estil, cantant únicament en anglès, demostrant els seus dots com a artista internacional, gravat i filmat a Madrid el novembre del 2020 i que porta per títol Papa Noel, you're t'only one. Tremola Mariah Carey.

Una cançó, que dura poc més de quatre minuts, on Leticia Sabater presumeix de cos perfectament operat, marcant abdominals, cames i bíceps com ningú. A més, també mostra, molt orgullosa, el resultat de l'operació d'estètica que es va fer a la boca, a mitjans de setembre, per recuperar el somriure que lluia quan era la millor amiga dels nens petits. Tot això combinat amb una roba molt elaborada, on es posa a la pell del Pare Noel lluint un mini vestit vermell amb lligues d'encaix negres, o un diminut biquini, també vermell, amb pèl blanc pels costats.

Leticia Sabater, Youtube

Leticia Sabater, Youtube

Leticia Sabater, Youtube

Leticia Sabater, Youtube

Leticia Sabater, Youtube

Leticia Sabater, Youtube

Encara que el més curiós del videoclip, on surt la casa de Madrid que Leticia Sabater té al mercat des de fa temps i no aconsegueix vendre, són les escenes pujades de to. La catalana no només apareix al llit juntament amb tres homes disfressats de Reis Mags, sinó que també s'ho passa pipa al menjador al costat d'un jove que es posa a la pell del Pare Noel. Tot molt festiu, desfasat i nadalenc. Això sí, al final del seu videoclip, i com si del rei Felip VI es tractés, la de Barcelona adjunta un missatge ple d'esperança en temps de crisi. "Us desitjo un feliç Nadal aquest any tan especialment difícil, i brindo amb tots vosaltres per tornar el més aviat possible a la normalitat. ¡¡De tot cor, Leti!!". Doncs res, dit queda. Bon Nadal.