Primer van ser els programes infantils, després van arribar els realities de televisió i més tard va decidir dedicar-se a la música, per acabar escrivint finalment un llibre que va titular Lety la horrible y el internado diabólico i que va publicar el 2019. Leticia Sabater es reivindica sempre que pot com una artista polifacètica en constant evolució, i aquesta vegada va una passa més enllà amb una incursió en un sector amb el qual encara no s’havia atrevit: la indústria dels videojocs. La mediàtica barcelonina ha signat un contracte amb l’empresa MGA Games per esdevenir la imatge de set minijocs escurabutxaques que aquest dilluns, dia 24 d’agost, s’estrenen en diversos casinos espanyols on-line. Però com els ha passat abans a d’altres famosos que promocionen cases d’apostes, entre els quals hi ha els presentadors Jorge Javier Vázquez i Carlos Sobera, les crítiques contra ella no s’han fet esperar.

leticia sabater concert GTRES

Leticia Sabater és la nova imatge d'uns controvertits videojocs escurabutxaques | GTRES

La sèrie de set jocs s’anomena Leticia Sabater Show i promet ser “la producción más hot protagonizada por la reina de la canción del verano”, amb una caricatura de la cantant que interpreta els seus populars Mr. Policeman, El Polvorrón o Leti Rap mentre els jugadors es deixen els diners en unes màquines escurabutxaques virtuals que entreguen un premi en cas d’aconseguir tres “salchipapas”. Segons la companyia i la mateixa Sabater, “una nueva aventura con mucha marcha”. Encara que ni amb el que han intentat que fos una promoció simpàtica han aconseguit apaivagar les reaccions irades d’aquells que els acusen de fomentar la ludopatia.

LS comentari

LS comentari 1

LS comentari 2

LS comentari 3

LS comentari 4

“Se juega con responsabilidad, ya sabéis que a veces se gana y a veces se pierde”, assenyalava Leticia Sabater en una de les seves últimes publicacions a Instagram on anunciava el llançament del videojoc. De moment qui ha perdut és ella. Concretament ha perdut uns fans decebuts amb una decisió que els ha semblat, pel cap baix, controvertida.