Què tenen en comú Leticia Sabater i Letícia Ortiz? A part del nom, les dues es van fer famoses gràcies a la televisió. Però encara n’hi ha més. Per exemple, tant una com l’altra s’han enamorat d’un Borbó. La reina, de Felip VI; i la presentadora, d’un cosí segon de l’actual monarca i nebot de Joan Carles, amb qui va estar sortint prop d’un any. El seu nom, Fernando Moreno de Borbón. Ho va revelar Alessandro Lequio al juny, quan la barcelonina concursava a La casa fuerte de Telecinco (un reality que va acabar guanyant, per cert). I ara és ella qui n’ha parlat públicament per primera vegada.

leticia sabater concert GTRES

Leticia Sabater va ser parella de Fernando Moreno de Borbón, cosí de Felip VI | GTRES

“Me lo contó él y me dijo que ella es increíble”, va assegurar l’aristòcrata italià a El programa de Ana Rosa. Aquest diumenge, Sabater ho ha confirmat a Socialité. “Era una persona maravillosa y un gran amor mío, con el que estuve prácticamente un año. Pero además un año saliendo todos los días. Fue una relación de verdad”, ha afirmat en una entrevista amb María Patiño. S’hi refereix en passat perquè el seu exnòvio, parent de la monarquia espanyola, va morir el 2011 víctima d’un accident de moto. De fet, a Mediaset han repassat l’arxiu d’aquell any i han trobat dues fotografies del funeral d’en Fernando, on hi ha Leticia Sabater i també l’aleshores príncep Felip acompanyat de Letícia i la reina Sofia.

Leticia Sabater funeral Fernando Moreno de Borbon

Felip Leticia Sofia funeral Fernando Moreno de Borbon

Telecinco recupera les fotos de Leticia Sabater i la família reial espanyola al funeral de Fernando Moreno de Borbón | Mediaset

La cantant i presentadora recorda la seva història d’amor amb tendresa. Però hi ha poques coses que durin per sempre i un bon dia el seu romanç també va acabar. Sabater diu que va ser ella qui va prendre la decisió de tallar: “Lo dejé yo porque me aburría demasiado el círculo de tanto apellido importante (...) Mi pandilla era de gente con apellidos muy gordos, pero a mí me ha importado siempre más mi faceta profesional que casarme con un millonario”. Cansada de la pompa borbònica, va trencar amb en Fernando. No sense abans haver-se assegurat de conèixer personalment Felip VI i la resta de la família: “En esos círculos era normal ver al rey. También en discotecas. Yo en una discoteca de Madrid bailé con él. Es todavía más guapo y alto al natural, es espectacular. Era la época en la que yo hacía de presentadora, así que él me vería muchas veces en la tele. Evidentemente yo también lo conocía. Me dio dos besos, tuvimos una conversación normal. Es adorable, no es altivo. Le encanta pasar desapercibido y que le trates como una persona normal. Es maravilloso. Lo trataba de tú. Le dije ‘hola, qué tal Felipe. Qué alto y guapo eres’. Y me dijo que me veía un montón en la tele”.

Leticia Sabater Maria Patiño Socialite

Durant l'any de relació amb el cosí del monarca, Leticia Sabater també va conèixer Felip, Cristina i Elena | Mediaset

També sosté que va arribar a conèixer les germanes de Felip, les infantes Cristina i Elena: “Son muy diferentes. Cristina es más divertida, es más parecida a mí. Elena es más reservada”, les recorda. Patiño, sorpresa: “Nunca hubiese pensado que la infanta Cristina es como Leticia Sabater. Ella es muy salchipapa vamos”, se’n fot. La catalana diu que sí. Però per més que s’assemblin, la infanta no canta com ella. O almenys quan seu davant d’un jutge al banc dels acusats: “No lo sé”, “no me acuerdo, “lo desconozco”, “no me consta”... les cançons de Sabater fan més gràcia.