Leo Messi ja hauria d'estar entrenant a les ordres de Ronald Koeman però, com va començar TV3 el seu TN, "Segueix a Eivissa de vacances". Normal, mentre no signi el nou contracte és un jugador lliure, sense equip. El Barça va solucionant temes, un era la guerra econòmica amb Neymar. Al final el temps li ha donat la raó al Barça: s'ha quedat el crac bo. 

Tots dos amics, Messi i Neymar, van jugar la final de la Copa Amèrica, Messi la va guanyar. I tots dos van començar vacances el mateix dia i van de vacances al mateix lloc, Eivissa, amb els fills, els amics i els iots. Però llueixen molt diferent. 

Les últimes fotos de Messi a Instagram són d'un jugador molt en forma, per vacances feia exercicis de glutis amb Antonela Roccuzzo, i es nota, està catxes:

leo messi ig

Últim a foto de Leo Messi a Eivissa, Instagram

En canvi, per comparar, Neymar no llueix a instagram sinó que els paparazzi l'enxampen de festa a bord d'un iot i està panxut. A instagram no es treu la samarreta pels seus 156 milions de followers, però EN Blau té la veritat de l'ex esvelta figura del brasiler:

neymar iog

neymar eivissa 2021 GTRES

Neymar a instagram i a GTRES

El PSG va comprar Neymar, el Messi d'Hacendado, el que prometia ser el nou número 1 i es quedarà en el 81, els kg que pesa. Neymar té gràcia, per sortir de festa és millor, es tenyeix, es tatua, canvia de nòvia i estima el seu fill però per vacances no entrena com l'argentí.

Les fotos de festa al iot són envejables, però no d'atleta:

neymar gordo gtres

Neymar a Eivissa, GTRES

El que separa Messi de Ney és Antonela. Una dona que entrena més que ell, no pot deixar el gym. La parella de l'argentí també fa fotos familiars al iot, sense la festa del brasiler, sense alcohol, sense doritos, amb nens dormint. Aquest són els últims posts d'Antonela a Instagram, com melancòlics, de final de vacances:

antonela 2

antonela 1

Antonela Roccuzzo a Instagram

La xarxa s'encarrega de fer les comparacions, odioses o no, Neymar amb 29 i Messi amb 34:

Ney sempre curós a les xarxes socials en mostrar-se amb alguna peça de roba que ocultés el seu abdomen. Ara uns paparazzis van poder capturar el futbolista a bord d'un iot. Lluny de lluir abdominals, el cos de l'jugador de 29 anys sembla denotar la falta d'exercitació.

Neymar Messi tunel charla copa america argentina brasil efe

Ney i Messi a la final de la Copa Amèrica, EFE

A les imatges també es veu que ha canviat el look. A la Copa Amèrica tenia el pèl tenyit i els cabells rossos, però més llarg del que llueix ara.

Neymar, el millor per anar al mar, Messi el millor per anar al camp.