Laura Rosel ha tornat a TV3. La periodista de 40 anys va concedir el 2018 la seva primera entrevista com a presentadora i codirectora de FAQS a Eloi Vila. Va acabar fatal amb el Preguntes freqüents, acomiadada i sense gaires explicacions. Però Rosel no és supersticiosa i torna Al cotxe també com a presentadora i codirectora però d'El matí de Catalunya Ràdio. L'entrevista ha estat suau com la conducció del cotxe elèctric de Vila. 

FOTOS WEB LAURA ROSEL 11

Laura Rosel Al cotxe, TV3

Rosel n'ha après i no parla del que no vol. L'últim cop al programa, gener de 2018, va ensenyar on viu a Sant Quirze i va parlar de la seva intimitat, les dues filles (Carlota i Joana de 5 i 8 anys), el seu divorci i un "S'està molt bé sense parella perquè després de molts anys emparellada em venia de gust fer la meva". Ara la conversa va del seu fitxatge per El matí: "Estic molt contenta. Com per no estar-ho. No m'ho esperava. Però com podia dir que no! Són set hores de programa i set més de preparació. El despertador sona a les 3:50. Tens son tot el dia". Sobre la llibertat per fer-lo "Va ser una de les condicions, poder treballar amb llibertat. Ser líder d'audiència és una pressió, però és millor la pressió de fer-ho bé".

FOTOS WEB LAURA ROSEL 10

Laura Rosel i Eloi Vila, TV3

Rosel sobre Terribas: "Prenc el relleu però no substitueixo la Mònica Terribas. Està molt per sobre meu, és la millor. Som molt diferents. No seré mai ella. I quan va dir que allò grinyolava em vaig preocupar. Ella ho denuncia després de set temporades. Jo no n'he fet ni una. No puc plantejar-m'ho d'arrencada". Sobre les filles, "Ara gaudim d'anar a dormir juntes, explicar contes". Sobre el confinament "Va ser esgotador, treballant des de casa, del març a l'agost no vaig trepitjar la ràdio. A casa amb les nenes, fent de mestre. No en sé de cuinar. Per sort el seu pare cuina molt bé i ho compensem". 

laura rosel al cotxe tv3

Laura Rosel recorda l'àvia, TV3

No seria Al cotxe sense morts a la família: "Va morir la meva àvia materna de coronavirus el 20 de març gairebé sola i no em vaig poder acomiadar. La vam enterrar 3 mesos després. I una tieta meva va anar a l'UCI. Va passar factura". Rosel agrada i interessa: va tornar a fer una gran audiència: 10,5% i superant els 200 mil espectadors. Només la Pantoja a Telecinco va guanyar Rosel.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat