En la categoria de famosos fills de hi ha un clan que s'enduu el premi gran: els Matamoros. L'origen és Coto Matamorors, tronat col·laborador de Crónicas Marcianas, que deriva en el seu germà Kiko Matamoros a Sálvame. Cap dels dos patriarques fan ja TV però és com Star Treck, sempre ve la "Next Generation". Dels fills de Kiko, la més estel·lar és Laura Matamoros. Famosa instagramer, parella del català apol·lini Daniel Illescas.  La jove ha penjat a instagram la foto que sap que li reportarà clics: nua al terrat de Madrid:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Madrid ✨

A post shared by Laura Matamoros (@_lmflores) on

A Madrid no hi ha platja. Laura i Daniel sempre que poden es fan pagar un viatge patrocinat a una illa per promocionar. Però per mantenir el bronzejat i ensenyar un primer pla del tatoo res millor que treure's la roba a la terrassa. Els veïns del davant agraeixen les vistes i Illescas sap que té entre mans.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Laura Matamoros (@_lmflores) on

La natura és sàvia, de Kiko Matamoros evoluciona al super-fill que tindran Laura i Daniel, el súper català més guapo o guapa de la història. Serà president de la República de Catalunya. O instagramer.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat