Les històries de 24 hores d'Instagram suposen una nova via d'escapament per l'ansietat que algunes situacions poden provocar. Un dels temes actuals que posa més nerviosa a la gent és que la mala fortuna t'enviï a una mesa electoral del 14F, probablement les eleccions al Parlament més polèmiques. Més de 9.000 persones seleccionades han presentat ja les seves al·legacions per no assistir-hi, per por a contraure la malaltia que ens ha canviat la vida fa ja gairebé un any. Ningú se'n salva, de la JEC, siguis qui siguis, pots ser triat mentre tinguis entre 18 i 70 anys. 

assaig eleccions votació 14 de febrer - acn

Assaig de les eleccions del 14F, ACN

Tots els membres de les meses hauran d'anar protegits amb un EPI, que no és l'amic de Blas, sinó que es tracta dels Equips de Protecció Individual, material que utilitzen els sanitaris per no infectar-se de coronavirus. La reportera de Sálvame Laura Fa, en veure que li havia tocat ser membre de mesa, s'ha posat histèrica, i així ho ha transmès als seus seguidors d'Instagram en veure que el seu outfit del dia de Sant Valentí, que coincideix amb la jornada electoral, seria un EPI.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Laura Fa (@laura__fa)

història laura fa 1

Història de Laura Fa, Instagram

Ha confessat que li provoca ansietat el fet d'haver-se de creuar amb gent infectada de Covid, i ha acabat explotant a la següent història donant la notícia, que ja havia avançat al Podcast de Marc Giró, el Vostè primer de dijous. Ha acabat completant l'anunci amb alguns mems de Belen Esteban, companya seva al Sálvame

laura fa historia 2

historia laura fa 3

Històries de Laura Fa, Instagram

Esperem que no es contagiï ningú anant a votar, ni Laura Fa ni cap altre membre de les meses electorals.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat