Laura Fa i tota la seva família estan d'enhorabona. El motiu no és cap altre que l'aniversari del seu guapo fill Pep, que el dissabte 19 de juny va complir 13 anys. Una data molt especial que van celebrar amb magnificència, com no podia ser de cap altra manera. Ho van fer al Port de la Selva, lloc on Laura Fa estiueja tots els anys i al qual ja ha començat a anar durant els caps de setmana. Un aniversari marcat per la gran sorpresa que la col·laboradora catalana de Sálvame va fer al seu fill. Ho mostrem, a continuació.

laura fa port selva3

Laura Fa al Port de la Selva, Instagram

El número 13 i l'emoticona d'un cor vermell. Aquest és el missatge que la periodista ha escrit en l'última fotografia que ha compartit en el seu compte d'Instagram. Una publicació en la qual Laura Fa, molt contenta i il·lusionada, mostra als seus seguidors un dels regals amb què ha sorprès el seu fill Pep. "Felicitats al teu nen", "Per molts anys més", "Moltíssimes felicitats" o "Que bonic" són alguns dels centenars de missatges que s'acumulen a la publicació de la catalana. Parlem d'això:

Perfil d'Instagram de Laura Fa

Perfil d'Instagram de Laura Fa

L'increïble detall no és cap altre que l'enorme pastís de xocolata inspirat en el videojoc Minecraft, un dels favorits del seu fill. Un suculent pastís elaborat per Mónica, una pastissera de Barcelona amiga de la periodista catalana, que es dedica a fer dolços impossibles. Un pastís d'aniversari al qual Laura Fa, al·lucinada amb el resultat, s'ha referit com a "meravella". Adjuntem fotografies:

Perfil d'Instagram de Laura Fa

Perfil d'Instagram de Laura Fa

Perfil d'Instagram de Laura Fa

Perfil d'Instagram de Laura Fa

I és que els bons moments estan per celebrar-los. Un dia que de ben segur Pep no oblidarà. Felicitats i per molts anys més!