Cada cop hi ha menys espais d'èxit emesos des de Catalunya per les TV espanyoles. Tots els de Gestmusic, com Tu cara me suena de Manel Fuentes a Antena 3 o els concursos, el programa Noche de Champions de Susana Guasch  a Movistar i para de comptar. Poca cosa. Només hi ha un programa diari, en directe i d'èxit que s'emet des de Barcelona per a tota Espanya, concretament des d'Esplugues, a un polígon industrial perdut on es feia l'antiga 8tv. És Aruseros, al mateix plató on feia Arucitys. Un espai que va començar als baixos de la Torre Godó a Francesc Macià, on ara hi ha un MediaMarket, i que fa molts lustres que Arús emet des d'Esplugues. Arús segueix sent líder cada matí i el programa no dona senyals d'esgotament. Ell una mica. Segons informen fonts properes a l'espai, Arús es planteja la jubilació, farà 63 anys el mes que ve.

Alfonso Arús LA sEXTA
Alfons Arús La Sexta

El problema és que el programa va com un tro i hauria de seguir sense ell, conduït per algun dels seus fills o per la seva dona, que va ser l'única que el va substituir el poc temps que Arús va estar de baixa, precisament per un problema matrimonial. Per tant el millor per substituir-lo és un dels tres fills que fan pantalla: Tatiana, Artur o Hans

Laura Fa TV3
Laura Fa TV3

Laura Fa té mal record dels Arús, com ha explicat en alguna ocasió. Es va veure arraconada en el programa amb cada cop menys protagonisme, i menor sou, fins que va arribar-li una oferta de Telecinco per incorporar-se a Sálvame. Entre marxar a La Sexta o a Telecinco, Laura Fa va sentir-se millor tractada per La Fábrica de la Tele que per Aruba, la productora d'Arús. Algun cop ha deixat anar alguna perla sobre el seu mal final.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!