Després de l'emissió de la primera temporada de la seva sèrie documental, Rocío Carrasco ha trepitjat el plató de Sálvame per quedar-se. Ho ha fet durant la tarda de dimecres 7 de juliol, entre molt misteri per saber quina serà la seva funció en el programa de les tardes de Telecinco. Una incorporació que crida l'atenció de tothom. També de la tertuliana Laura Fa, que no ha dubtat a dir la seva a través de Twitter. Només arribar a Sálvame, Jorge Javier ha entrevistat Rocío Carrasco i li ha revelat el primer que va pensar Mila Ximénez després de veure el primer episodi del seu testimoni, després de més de 20 anys callada. El de Badalona ha confessat que la periodista de Sevilla, morta per culpa del càncer de pulmó, estava del seu costat. En aquest sentit ha revelat que Mila es va sentir enganyada durant molt temps per Antonio David, ja que va voler creure el que durant anys es va dedicar a explicar als platós de televisió. Foto del debut de Carrasco a Sálvame:

Rosada Garric, Telecinco

Rocío Carrasco, Telecinco

"De les coses més menyspreables d'Antonio David ha estat utilitzar que Mila havia mort per donar a entendre que ella estava de part seva". Així de contundent s'ha mostrat Laura Fa a través del seu compte de Twitter, quan passaven pocs minuts de les sis de la tarda de dimecres 7 de juliol. "Tot per guanyar adeptes. Llegir-ho va ser vomitiu i les ganes de respondre-li ens les vam haver d'aguantar", afegeix la periodista del cor. I és que Antonio David Flores, quan va morir Mila, a través del seu compte d'Instagram, va publicar una fotografia d'ells dos que va acompanyar d'un llarg text. Entre d'altres coses va afirmar: "Sempre vaig tenir en tu un bon consell, una mirada còmplice i una bona reflexió de com afrontar la vida. Guardaré en el més profund del meu cor, la nostra última conversa. Em dona força cada dia". El missatge de Laura Fa destapant les intencions del que fos guàrdia civil i el comiat de Flores a Mila, a continuació:

Perfil de Twitter de Laura Fa

Perfil de Twitter de Laura Fa

Perfil d'Instagram de Antonio David Flores

Perfil d'Instagram d'Antonio David Flores

"Encara que hagués estat cert, utilitzar-la en aquest tema era d'una poca moral només digna d'un narcisista en tota regla", afegeix Laura Fa, molesta amb l'actitud d'Antonio David Flores, apartat de la televisió des de fa mesos i fent creure a la gent coses que no es corresponen amb la realitat. Motiu pel qual la de Barcelona no dubta a lloar Jorge Javier Vázquez per haver posat les cartes a sobre de la taula i revelar la veritable postura de Mila Ximénez en el dur testimoni de presumptes maltractaments de Rocío Carrasco. "T'aplaudeixo fins i tot amb les orelles Jorge. M'ha alleujat". Inserim el missatge:

Perfil de Twitter de Laura Fa

Perfil de Twitter de Laura Fa

Una sèrie documental que la pròxima tardor tindrà la seva segona temporada. Per a l'ocasió Rocío Carrasco es dedicarà a repassar la nul·la relació que manté amb molts dels integrants de la seva família. "Continuo creient en aquesta lluita feminista que no ens farà abaixar el cap. Rocío no és amiga meva però me n'alegro que sigui una dona lliure per tornar a treballar i recuperar la seva vida", escriu Laura Fa contenta per veure la dona de Fidel Albiac més recuperada del que estava mesos enrere, i amb il·lusió per tornar a posar-se davant de les càmeres. Parlem d'això:

Perfil de Twitter de Laura Fa

Perfil de Twitter de Laura Fa

Una sèrie de missatges amb els que Laura Fa, una vegada més, torna a parlar clar i posar els punts sobre les is. Res no se li resisteix a la catalana. Implacable. La gran pregunta és, respondrà Antonio David Flores?

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat