Laura Escanes és una de les influencers més populars de l'estat espanyol. Una feina que li reporta guanys, repercussió, diversió... i més d'un disgust. La dona de Risto Mejide coneix bé l'altra cara de la fama aconseguida a través de les xarxes socials: els atacs dels internautes, moltes vegades amagats sota pseudònims i comptes anònims. I el pitjor de tot plegat: que l'ataquen, molt sovint, per ser dona i mare. Un comportament masclista i inhumà que l'ha fet trencar-se totalment durant les últimes hores: l'acusen de ser mala mare per estar pendent de la seva feina, posant en dubte que cuidi de la petita Romanascuda a l'octubre de 2019.

Laura Escanes amb la seva filla Roma petó @lauraescanes

Laura Escanes amb la seva filla Roma / @lauraescanes

Escanes és una celebritydels entorns virtuals, ampliant el repertori de plataformes que utilitza per estar a l'última. Això vol dir que s'ha fet usuària i creadora a Twitch, una xarxa dedicada a l'streaming o retransmissió en directe especialitzada en videojocs. Ho fa mentre la Roma dorm, és a dir, a partir de les 8 de la tarda, quan té una mica de tranquil·litat per interactuar amb els seguidors del seu compte. Però és clar: la nena, com totes les criatures, de tant en tant es desperta, plora i requereix atenció. Els plors, evidentment, es colen a l'emissió. Escanes, conscient de tot el que li passa a la Roma, però també als que connecten amb ella, tranquil·litza al personal: la nena està ben atesa, ja sigui pel marit Risto o per algú que se n'ocupa. Però tant se val: hi ha qui aprofita l'ocasió per qüestionar-la i insultar-la. "Los niños lloran, los niños se quejan, es su manera de comunicarse, no porque lo haga está desatendida. Odio publicar esto, pero estas cosas me hacen llegar al límite", va publicar feta un mar de llàgrimes. Un dia després del tràngol i més tranquil·la, ha agraït el suport de la majoria dels seus fans: "Ha sido un bajón, pero estoy bien. Gracias de corazón".

Laura Escanes llanto @lauraescanes

Laura Escanes plorant / @lauraescanes

Laura Escanes supera bajón @lauraescanes

Laura Escanes supera bajón / @lauraescanes

laura escanes risto mejide roma instagram

Laura Escanes, amb Risto Mejide i Roma / @lauraescanes

Estaria bé saber si els i les que la critiquen serien tan vehements amb el seu marit, Risto Mejide. Segur que no. La caspa és caspa al món real... i també al virtual.