Fa tot just un any es coneixia la notícia: Laura Escanes i Risto Mejide, embarassats del seu primer fill en comú. El matrimoni va denunciar aleshores que s’havien vist obligats a anunciar-ho per la pressió d’alguns mitjans del cor, que ja ho havien publicat. Passats sis mesos, el 2 d’octubre del 2019, la influencer catalana va donar a llum a la petita Roma. Semblava que, ara que gaudeix de la maternitat, havia oblidat l’episodi de la filtració a la premsa. Res més lluny de la realitat: quan fa un any de tot allò, Escanes hi torna recordant la seva experiència a Instagram. I es planteja la pregunta del milió: qui és el talp que va esbombar el seu embaràs?

risto escanes roma instagram

@lauraescanes

“No queríamos decirlo porque estaba de 6 o 7 semanas”, relata un cop més a les xarxes socials. Escanes fa memòria i confessa com es va sentir quan la notícia es va fer pública: “Se había filtrado a la prensa y tuvimos mucha presión durante días. Yo tenía mucho miedo por si no salía bien. Se acabó publicando antes que nosotros dijéramos nada y esa tarde lo anunciamos un poco obligados. Nunca sabes la historia que hay detrás. La pregunta ¿Estás embarazada? puede hacer mucho daño”.

Laura Escanes instagram 1

Laura Escanes instagram 2

@lauraescanes

Però qui va poder xivar-se a la premsa i revelar que la dona de Risto esperava una criatura? Segons Escanes, podria haver estat “desde un camarero al decir lo que no puedo comer, hasta alguien que nos viera saliendo de la consulta, o algún amigo no tan amigo”. Vaja, que podria ser algú força proper. Malgrat tot, assegura que ja no li dona més voltes perquè sinó no confiaria en ningú. No hi vol pensar perquè li ve a la ment el nom d’algun amic que l’ha traït o perquè realment no vol més maldecaps?

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat