Boom. Laura Escanes acaba de confirmar el que era una sospita molt estesa: amb Risto Mejide hi ha de tot menys bon rotllo. La influencer i flamant presentadora de TV3, que acaba de separar-se del seu xicot Álvaro de Luna després d'un any de relació post-Mejide, ha deixat anar una bomba atòmica contra el seu exmarit. Farà molt de mal, perquè és precisament la qüestió que ha tret de polleguera el de Mediaset des de fa anys. Anys, paraula clau. Com la diferència d'edat existent entre Risto i les seves parelles. 48 Mejide, 27 Escanes i 27 Almarcha. La catalana, però, tenia 19 quan va començar amb ell; la Natalia, 26. Aquest número és simbòlic i amb llegenda negra: és l'edat límit de Leonardo DiCaprio, també de 48, per mantenir les seves parelles sentimentals. Quan passen de 26, les canvia per una de nova. Risto no té tant d'èxit com l'estrella de Hollywood, però va emulant el seu camí. Un fet que li ha costat crítiques, a les que ha respost irat acusant d'edatisme. Escanes l'havia defensat sempre, però mai més. Ha canviat de parer.

La Laura té un podcast en el que entrevista a personatges famosos del seu entorn, com la model i instragammer Jessica Goicoechea. L'espectacular parella del futbolista Marc Bartra ha mantingut una conversa en la qual, de cop i volta, s'han intercanviat els papers. La Jessica ha demostrat ullal per fer preguntes: amb tota la retranca del món li posava sobre la taula el cas de DeCaprio. Jugada mestra. "¿Qué opinas de la cancelación o intento de cancelación de Leonardo DiCaprio por estar solo con mujeres menores de 26 años?" La Laura va estar a l'altura, es va mullar. I ben mullada. 

Jessica Goicoechea Instagram
Jessica Goicoechea / Instagram

Escanes fa un gest teatral, sap que la resposta pot aixecar polseguera. "¿Ves cómo te lo tenías que pensar?", remarca Goicoechea. "Para que no me cancelen a mí", apunta la influencer. Tinguin ben segur que si no hagués volgut merder, ni la pregunta ni la resposta serien les que va mostrar al seu públic. Va obrir la mà amb els cinc dits ben estirats, feia que el braç agafés embranzida i, plas, deixava anar una bufetada èpica. "Me parece justa". La cancel·lació, que s'entengui bé. Per si de cas.

Laura Escanes Instagram
Laura Escanes / Instagram

La resposta d'Escanes ha provocat un terratrèmol a xarxes socials. Hi ha divisió d'opinions, la cosa està molt polaritzada. Ara, el que no deixa cap mena de dubtes és que ha destruït Risto Mejide. Fulminat. Punt final.

Risto Mejide Instgram
Risto Mejide / Instagram