Laura Escanes està vivint una etapa d'intensitat màxima. La ruptura amb Risto Mejide ha disparat les revolucions en tots els sentits. Nou amor, nova feina i, sobretot, ben pocs miraments per dir la seva i aixecar catifes. En teoria la separació era civilitzada i sempre mirant pel benestar del vincle que tenen en comú, la filla Roma. Tanmateix les indirectes, directes i directíssimes que ha anat deixant la influencer catalana des de fa mesos indiquen tot el contrari: d'harmonia real, poqueta. Més aviat retrets, amargura i alliberament. 

La Laura, tipa de sentir crítiques per refer la seva vida amb Álvaro de Luna, va col·laborar en la revelació del gran secret del seu ex: tenia nòvia des del mes de desembre, Natalia Almarcha. També va afirmar que, lluny de Risto, estava "teniendo el mejor sexo de su vida". Són només dues mostres del bon rotllo figurat entre l'exmatrimoni i que Escanes no sap o no vol amagar. Doncs bé, podem completar la llista amb la confessió que ha fet de manera pública durant un tête-à-tête amb Violeta Mangrián, una altra estrella virtual i amb passat televisiu a Mediaset. Una bomba inesperada i que veurem com acabava.

Risto Mejide y Laura Escanes GTRES
Risto Mejide i Laura Escanes / GTRES

Laura Escanes va perdonar una infidelitat, tothom pensa en Risto Mejide

La flamant presentadora de TV3 no ha posat noms, però vaja, encara és pitjor així. Ha parlat d'una infidelitat que va perdonar, i clar: tothom mira cap a Risto. És impepinable. Quan va començar amb el publicista tenia 19 anys: hauria tingut més noviets abans, però clar, posar relacions adolescents al mateix sac que una d'adulta sembla agosarat. Per això és més fàcil pensar en Mejide com a deslleial, és seguir la línia de punts. És murri, però, i no vol anar més lluny. En tot cas, aquestes són les paraules de la discòrdia i l'escàndol silenciat, presumptament, durant molts anys: "Voy a empezar por la que sí he cambiado de opinión. Yo siempre decía "no voy a perdonar una infidelidad", y la perdoné". I fins aquí. El misteri no ajuda a passar per alt el seu discurs.

Risto, mut: com reaccionarà a aquesta insinuació?

Risto Mejide intenta mantenir-se al marge d'atacs i polèmiques amb la seva ex. Prou té amb la que li cau per triar sempre noies molt més joves que ell, pels seus mètodes per lligar, etcètera. Veurem si segueix mantenint el mateix perfil de sempre o esclata, fart d'insinuacions o mitges veritats que el deixen com un drap brut. Sobta molt pensar en una infidelitat per la seva banda, la veritat: durant el seu romanç amb la del Maresme només ha tingut ulls per a ella. Donem fe. Però clar, tampoc podem posar la mà al foc per ningú. Tot podria ser. Torres más altas han caído... i banyes més grans n'hem vist al llarg de la història del safareig. El dubte, de moment, ja l'han escampat. Tocat.

Risto Mejide Instagram
Risto Mejide / Instagram

Risto i Laura, de l'amor incondicional a les pulles voladores. Quin culebrot.