Xavier Graset és el director i presentador del Més 324 però no deu controlar tots els kyrons, els rètols que es preparen a la redacció per anar sobreimpressionant durant les entrevistes. Laura Borràs va anar-hi dimecres convidada i la bona notícia pel programa és que va doblar l'audiència de Graset amb Lorena Roldán fa una setmana.

lorena roldan TV3

TV3

Borràs aconsegueix un 4%, el doble que la mitjana del canal. La mala notícia és que la líder de JxCat a Madrid no va quedar satisfeta quan va arribar a casa i va veure que mentre ella parlava, el programa li va colar un rètol que semblava escrit per Susanna Griso:

borras kyron tv3

TV3

"Descartada per a les futures eleccions". Pam. Ni interrogant, ni res. Es dona per fet. Borràs ha retuitat els espectadors indignats amb el tret al peu de TV3. No perquè Borràs sigui independentista sinó perquè el rètol és una pífia antiperiodística. Ningú no ha dit el que diu el kyron. Borràs ho retuiteja i molts indepes s'encenen contra TV3:

graset tv3

borras kyron tv3

TV3

És lamentable que mentre Graset fa la pregunta: "La possible imputació del TS ¿la descarta per les travesses d'unes properes eleccions?" algú ja sobreimpressioni una afirmació que Borràs ni ningú del partit no ha fet mai: "Descartada per les futures elccions". L'efecte de la seva cara i sota el rètol és tòxic. Borràs no s'assabenta perquè no veu què surt per antena però els espectadors l'avisen i ellà mostra el seu enuig retuitejant les queixes. TV3 bada. Ja vam avisar que en temps pre-electoral, tot serà mirat amb lupa i els errors semblaran conxorxes. Si és un error, va durar molt. El rètol va ser en pantalla 2 minuts i mig. Cal afinar més.

----

Laurà Borràs ha explicat que Graset es va disculpar:

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat