Dilluns torna El programa de Ana Rosa. La presentadora es fa càrrec novament del seu programa després d'unes setmanes de vacances. Ho fa uns dies més tard que la seva competidora directa, Susanna Griso. I ho fa anunciant a bombo y platillo algunes de les cares noves de les quals s'envoltarà aquesta nova temporada. Les més sonades, la del secretari general Sindicat de Mossos, Toni Castejón, o la presència regular que hi tindrà Gabriel Rufián al costat d'altres representants polítics.

ana rosa quintana rufian

Ana Rosa Quintana i Gabriel Rufián (Telecinco)

Quintana ha anunciat que comptarà amb una taula formada íntegrament per polítics. Al plató hi veurem i hi sentirem persones com Antonio Miguel Carmona, Elena Valenciano, Andrea Levy, Rafael Hernando; Juan Carlos Monedero, Ramón Espinar, Rita Maestre, Macarena Olona, Mireia Borrás, Juan Carlos Girauta, Toni Cantó, a banda del propi Rufián. Des que va sortir el seu nom a escena, són molts el que l'acusaven de la poca conveniència que pogués estar cobrant un sou a càrrec d'algú com Ana Rosa Quintana, tan amiga dels independentistes. El mateix Rufián, però, va matisar com i en quins termes serà la seva participació al programa:

Hi ha qui ha aprofitat per defensar Rufián criticant una altra política catalana, Laura Borràs, i recordant-li les moltes vegades que AR ha parlat amb ella en el seu programa. Però algú ha anat amb els papers mullats. La mateixa Borràs ha sortit al pas d'aquestes crítiques infundades per respondre de manera contundent. Una galeta amb la mà oberta emplaçant als que busquin veure polèmica on no n'hi ha, a criticar menys i a treballar més:

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat