Laura Borràs és la líder de JxCat al Congrés però com que no té grup parlamentari no la van convidar al debat a set de TVE. La Sexta volia fer el seu debat i el van anunciar com "El más grande" pel fet que incorporava Borràs a banda dels altres 7 partits amb grup parlamentari propi. I el Debat a vuit a La Sexta Noche va tenir uns moments tensos, com Aitor Esteban dient "fascista" a Ortega Smith o Borràs encarant-se amb el moderador Iñaki López.

la setx aborras

La Sexta (clica la foto per veure el moment als 2:57:43)

Borràs: "Como solo he tenido una intervención en el bloque territorial veo que este programa va como España: va un poco tarde". Iñaki López: "Yo no sé cómo va España. Rogaría a los políticos que están aquí que se preocuparan más de los argumentos que del tiempo. No entiendo por qué aceptan nuestra invitación si están dudando de nuestra profesionalidad. Estamos hablando del futuro de Cataluña, ¡de Cataluña! Aproveche los minutos". Això ha indignat Borràs.

laura borras la sexta

La Sexta

Laura Borràs encesa: "A mí no me dé lecciones de respeto. Porque me había dado la palabra e inmediatamente me la ha quitado. Intente ser educado, no me vuelva a interrumpir, por favor". I Iñaki López superat "Le pido disculpas". La xarxa pren partit, indepes amb indepes i ultres amb ultres, caient en l'insult:

Debats a 5, a 7 i a 8. Només portem 48 hores de campanya i ja no dona més de sí. A votar.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat