L'any 2020 és a punt d'acabar i la sensació és gairebé unànime: pocs el trobaran a faltar. Això sí, oblidar-lo serà missió impossible: el coronavirus ha trasbalsat per sempre més la societat mundial. Ara bé, entre la foscor sempre hi ha un raig de llum que alimenta l'esperança. La vida sempre s'obre camí. Els milers de llars que han donat la benvinguda a un nou membre de la família ho saben, per molt que els neguits, les pors i les incerteses hagin convertit aquestes arribades en estranyes i contradictòries.

hospital Vall d'Hebron coronavirus UCI EFE

hospital Vall d'Hebron coronavirus UCI / EFE

És la mateixa sensació que està vivint una famosa presentadora de TV3, cada dia més popular entre la canalla, però també entre els adults. És Laia Servera, presentadora de l'Info K, l'informatiu infantil de la cadena pública. La barcelonina ha volgut compartir la seva joia amb el món anunciant que està embarassada des del passat mes d'agost, amb una fotografia entendridora. A la imatge sembla que només hi hagi una persona, la Laia, tot i que realment en són dos. La seva filla creix a la panxa tranquil·la i aliena als patiments del món exterior, esperant el seu moment. Està exultant: "serà un any molt especial per a mi. Per a nosaltres. L'inici de la que segur serà l'aventura més important de totes: ser mare."

Laia Servera Info K 1

Laia Servera presentadora de l'Info K' / TV3

laia servera i gat

Laia Servera i gat Mixu fent l'Info K/ @laiasz

La Laia, de 40 anys, i en Mixu, el seu estimat i mediàtic gat, ja esperen amb candeletes a la nouvinguda. Ho farà al 2021, un any al que molts miren amb esperança (sanitària). A casa seva, però, en tenen més raons per a la il·lusió. Enhorabona!

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat