Hi ha un programa que mai no falla pel que fa a ser l'aposta preferida pels espectadors de TV3. Quan comença la tardor, i com a cloenda de les festes de la Mercè de Barcelona, sempre hi ha la cita obligada del Piromusical a les fonts de Montjuïc. Un espectacle de llum i colors, de música i espetecs, de felicitat, de relax i de contemplació. I no hi ha any que no sigui líder absolut d'audiència, l'opció preferida pels espectadors catalans, que aquest diumenge van alçar TV3 com la més vista, amb un 24,4 % de share i 538.000 espectadors.

L'encarregada d'acostar el festival de focs artificials a totes les llars va ser Laia Ferrer, que va complir el seu paper a la perfecció, amb la seva gràcia habitual a la que ja ens té acostumats, amb un vestit espectacular i amb la professionalitat que li hem vist en tot el que fa.

laia piromusical

Laia Ferrer, presentadora del Piromusical / TV3

Abans de l'espectacle, per calmar els nervis, Ferrer va anar a fer-se una darrera capbussadeta ara que acabem d'acomiadar l'estiu, una passejada amb l'aigua tocant-li els peus que la va relaxar de cara al que l'esperava diumenge a la nit.

I ja en matèria, ella mateixa presentava als seus seguidors de les xarxes socials part de l'equip que ha estat al seu costat en tot moment, ajudant-la a que la nit fos rodona i tot sortís a les mil meravelles.

És clar que el que ella no esperava és que durant la transmissió hi hagués un moment concret que no estava previst que es veiés. Una imatge comprensible que han gravat d'ella mentre durava l'emissió. Perquè entre bloc i bloc de focs artificials, mentre sonava la música i ella no era en pantalla, una càmera l'enxampa ballant de manera desfermada, entregada i donant-ho tot, amb un estil particular, abans de tornar a posar-se al seu lloc i mantenir la compostura formal de cara als espectadors.

Felicitem Ferrer per com ho ha fet i emplacem els directius de la cadena a seguir apostant per ella de cara al Piromusical 2022.

---

Ferrer és espontània i la càmera l'estima. I si no, que li preguntin a ella mateixa quan no fa gaire va haver d'improvisar en directe durant una hora i mitja mentre presentava les W Series, la màxima competició de motor femení, quan la cursa del circuit belga d'Spa-Francorchamps va ser molt accidentada. Primer, per un accident real a pista: una col·lisió múltiple espectacular. Després, per culpa de la pluja, que va fer que se suspengués la cursa durant 90 minuts. Una hora i mitja que pot ser eterna en un directe, però que ella va capejar amb espontaneïtat i rigor, com sempre fa:

Laia Ferrer motor TV3 @laiaferrer