Laia Ferrer és, amb 38 anys, una de les cares més joves, versàtils i desimboltes de TV3. Ha fet a la casa tots els papers de l'auca. Fitxada de Catalunya Ràdio a TV3 pel magazine de Mari Pau Huguet, TVist, rellançada al món del motor recorrent el planeta cobrint el Campionat de Fórmula 1, presentadora única del programa d'entrevistes Selfie a Esports 3. Fa gales de Cultura o de la Grossa. Ara els espectadors la veuen al Tot es mou i aquest 8-M ha volgut reivindicar el color morat del Feminisme amb una imatge icònica al seu concorregut Instagram:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by laiaferrer (@laiaferrer)

Gest reivindicatiu sobre fons morat i un text que ho crida als 4 vents: "Som capaces de fer qualsevol cosa". Imprescindible que cares femenines de la TV pública utilitzin la popularitat i professionalitat per fer campanya el 8-M, com la resta de dies de l'any. Laia Ferrrer és de les que millor encarna com una dona es mou perfectament en un món com el de la Fórmula 1. La jove mare de dues criatures ha aprofitat per presentar el seu nou look. Un tall de cabells molt celebrat a xarxes:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by laiaferrer (@laiaferrer)

LAIA FERRER ABANS I DESPRÉS:

Laia Ferrer TV3

laia ferrer cabells curts IG

Laia Ferrer nou look a TV3

Els seus 26 mil followers augmenten cada dia per la seva bona relació amb la TV: la càmera l'estima. I ella estima la càmera. Aquesta pandèmia la va passar en part en quarantena treballant des del seu domicili. Els espectadors l'han vist créixer en antena i segueix sent una alenada d'aire fresc en una cadena que malda per renovar-se amb joves fitxatges. La TV3 del futur passa, entre d'altres, per personalitats reivindicatives.

20190903 RICARD USTRELL LIDIA HEREDIA HELENA MELERO TV3 Sira Esclasans i Cardona 004

Melero i Heredia, 6 hores cada dia de TV3

TV3 és de les cadenes amb més dones al capdavant de l'antena: Ariadna Oltra, Lídia Heredia, Núria Solé, Raquel Sans, Helena Garcia Melero, Cristina Puig... Són majoria en antena. I és la TV més vista del país. Feliç 8-M.