No cal ser molt espavilat per saber que un diari de paper, si ha de tenir una especial cura per alguna pàgina del diari, hauria de ser per la portada. És el que veuen els ciutadans quan van caminant pel carrer i donen un cop d'ull passant davant d'un quiosc, el que es troben als bars mentre van a prendre un cafè, la marca de la casa, en definitiva, dels diferents rotatius. Per això, un error ortogràfic just sota la capçalera que obre el diari, queda amplificat i genera el doble d'escarni. I és el que ha passat aquest dijous amb La Razón.

albert rivera ganyota GTRES

GTRES

El diari de Marhuenda ha decidit obrir parlant del mapa postelectoral, posant èmfasi especialment en els resultats de Cs a Catalunya. Acusen Rivera pels darrers moviments que ha fet, enduent-se Arrimadas a Madrid o col·locant Valls com a candidat a l'alcaldia de Barcelona. Uns moviments que ells han definit com a "banzados", i no "bandazos". És clar que amb La Razón, mai se sap. Però el ridícul ja estava fet. I el que ells pretenien probablement, dirigir la mirada cap a la foto de Puigdemont i Comin, ha quedat en un no-res: els lectors només tenien ulls per la pífia.

LR

La xarxa, però, no ha donat cap "bandazo" a l'hora de treure punta a l'errada:

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat