Aquesta que cobreix el rostre de la Pelopony, cantant i influencer de Sabadell, és un perill. Hauria de ser precintada per les autoritats sanitàries. O ben pensat, envasar-la al buit per evitar que escampi la seva brutícia i, de passada, el coronavirus. La raó? Que la dona assegura que no se les renta des de fa 6 mesos, perquè vol contagiar-se de la Covid-19. I va fregant-se contra totes les superfícies que troba en el seu dia a dia, sense mascareta i prenent-se la malaltia que ha causat desenes de milers de morts com a un joc. Així és ella. Passa de tot.

Pelopony passa de mesures coronavirus @lapelopony

No només és reincident, si no que també ho fa amb mala llet i un to de conya absolutament censurable. Ja va gaudir dels seus 3 minuts de fama el passat mes de març, multada per Mossos per saltar-se el confinament (cosa que sembla que no ha deixat de fer) als que va insultar públicament. Se sent molt orgullosa de la seva actitud, i persisteix. L'últim i polèmic vídeo, en un ascensor, indigna. "No me lavo la mano nunca cuando vengo de la calle", ni tan sols després de fer esport, la seva gran excusa per rebutjar les normes de comportament social durant la pandèmia. "Si está el virus aquí quiero tener pequeños contactos con él", diu mentre toca els botons de l'elevador i es frega els dits a la cara. 

LA PElopony ma a la cara biquini @Lapelopony

La Pelopony mà la cara biquini @Lapelopony

La Pelopony se salta confinament i insulta els Mossos que la multen

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ft tras ft tras ft .

Una publicación compartida de La Pelopony (@lapelopony) el

"De momento me está funcionado el método. Cuando lo coja, me verán morir". No es tracta del que tu vulguis fer amb la teva salut. Es tracta de la d'aquells que t'envolten. Massa esport, amiga. Fes-te un tomb per un hospital i explica el teu mètode. Segur que molts pacients i sanitaris riuran molt. Lamentable.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat