La relació entre Kim Kardashian i Kanye West ha estat objecte d'atenció mediàtica durant anys. La parella es va casar el 2014 i va tenir quatre fills junts, però es va divorciar el 2021. Tanmateix, l'exparella continua mantenint una estreta relació, fins i tot després que Ye es casés amb Bianca Censori el desembre de 2022.

Unió entre Kim Kardashian i Kanye West

El motiu pel qual ambdues celebritats continuen mantenint contacte, malgrat les polèmiques que els han perseguit després de la seva separació, rau en els negocis, tal com precisa la informació publicada pel Mirror, en la qual l'expert psíquic i en llenguatge del cos, Inbaal Honigman, va realitzar una lectura del Tarot que ho afirma. Segons la lectura revela que actualment "els tres (Kim Kardashian, Ye i Bianca Censori) estan lluitant cada un contra els seus dimonis, però el que els manté units són els negocis, no el plaer".

Sobre la socialité, el tarotista va deixar clar que ella està farta de la deshonestedat del seu exmarit, tanmateix, encara està connectada amb l'intèrpret de 'Violent Crimes' només per qüestió de negocis. "Curiosament, la carta de Kim en relació amb Kanye és el 7 de Copes, una carta dura d'engany i emocions aclaparadores; ja està farta de la seva deshonestedat", però el que els connecta "és una carta del treball dur, és possible que encara tinguin alguns interessos comercials junts, i això és tot el que la bellesa de Califòrnia vol del seu exmarit, que ell honri els seus negocis", d'acord amb el recollit per Marca en el seu lloc web.

Kim Kardashian en la llista de les dones més poderoses del món

L'empresària va aconseguir aconseguir la portada octubre-novembre de la revista 'Fortune'. Aquest reconeixement celebra el seu lideratge al capdavant de les 100 dones de negocis més importants a tot el món aquest any. Aquest assoliment ho va aconseguir amb la seva marca de peces íntimes que ha estat valorada per la revista en 4.000 milions de dòlars. L'influencera és propietària de l'empresa en associació amb Jay Sammons, amb qui va cofundar SKKY Partners, una firma de capital privat, així com precisa El Norte de Castilla.

La més famosa del clan Kardashian apareix a la portada vestida amb un elegant tern negre, i una mà ficada als pantalons, projectant apoderament i seguretat. La imatge es va veure ràpidament inundada de missatges. Ella la va pujar acompanyada del missatge: "La portada de la revista 'Fortune'". Ho va fer amb orgull, expressant el mateix entusiasme que sentien els seus seguidors.

Segons l'esmentat mitjà, durant l'entrevista, Kim va conversar sobre el seu nou projecte al capdavant d'una empresa de capital de risc i l'obertura de la seva nova firma de capital privat, SKKY Partners. Ella no és l'única celebritat que s'embarca en el capital de risc, però va explicar que vol fer-ho de manera diferent, no només invertint, emetent un xec i esperant el pagament. Kim Kardashian a més va assegurar que vol estar completament activa a tot el procés, perquè afirma que, si no tingués control sobre això, no estaria involucrada.