Al món de les celebritats, les notícies sobre romanços sempre han estat una font interminable d'interès i especulació. Aquesta vegada, la protagonista de la història és Kim Kardashian, que sembla estar a l'ull de l'huracà mediàtic una vegada més. La raó? Els rumors sobre el seu suposat nou interès amorós, ni més ni menys que un jugador de la NFL, membre dels Baltimore Ravens i exnòvio de la seva germana Khloé Kardashian.

La notícia, que va sorgir a través d'una font no identificada en el podcast Deux U, ràpidament es va escampar com a pólvora entre els fans de la socialité. La font que va revelar aquesta notícia va mantenir inicialment un vel de misteri, insinuant que es tractava d'un jugador de la NFL a la costa aquest dels Estats Units. Mentre molts especulaven amb noms com Tom Brady, finalment, es van aclarir els dubtes en esmentar el següent: "Ell juga per als Baltimore Ravens", van insinuar, mantenint tots en suspens. I finalment, la resposta va arribar: "És Odell Beckham Jr."

Odell Beckham Jr.
Odell Beckham Jr.

Tanmateix, l'informant va optar per no donar més detalls sobre aquest romanç, assenyalant: "No tinc més informació, és amb qui ha estat sortint últimament i dic molt recentment, sense revelar massa informació que se suposa que no he de revelar. Van estar sortint fa molt poc". Com era d'esperar-se, les xarxes socials van esclatar amb la notícia del suposat romanç entre Kim Kardashian i Odell Beckham Jr. Els usuaris de Reddit, en particular, no van poder contenir la seva emoció i van començar a comentar sobre aquesta inesperada parella. Alguns van expressar sorpresa, mentre que d'altres van compartir les seves prediccions sobre el futur d'aquesta relació.

Un passat que connecta a Kim Kardashian i Odell Beckham Jr.

Tanmateix, és interessant esmentar que Odell Beckham Jr. ja ha tingut un vincle amb la família Kardashian en el passat. El 2016, va mantenir un breu romanç amb Khloé Kardashian, la germana de Kim. La parella va ser vista en actitud afectuosa en una festa organitzada pel cantant Drake amb motiu del Dia dels Caídos, una festivitat nord-americana que se celebra l'últim dilluns de cada maig. Diversos testimonis que van ser presents en l'esdeveniment i van compartir les seves observacions amb el portal TMZ van assegurar que Khloé i Odell es van comportar com una parella durant tota la vetllada, que es va dur a terme a la mansió d'Hidden Hills del cantant. Tanmateix, Khloé Kardashian es va afanyar a aclarir que només es tractava de coquetejos i que no hi va haver una relació formal entre ells. No obstant això, en l'actualitat, resulta incert com respondrà davant de la recent relació amorosa de la seva germana Kim amb OBJ.

Odell Beckham Jr.
Odell Beckham Jr.

Una nova oportunitat en l'amor

Aquesta nova relació podria representar una oportunitat per a Kim Kardashian en l'amor després del seu polèmic divorci de Kanye West. Després de la seva separació, la CEO de SKIMS va tenir un breu romanç amb el comediant Pete Davidson. Tanmateix, ara reflexiona sobre la necessitat de guarir abans d'embarcar-se en una nova relació. Malgrat els desafiaments i l'escrutini públic, l'estrella de 'The Kardashians' està a punt per donar-li una oportunitat a l'amor una vegada més, fins i tot si això significa estar amb l'exnòvio de la seva germana Khloé.