Fa alguns dies, Kim Kardashian va decidir trencar internet una vegada més. L'estrella de reality i empresària multimilionària no es va conformar amb gaudir del sol a la platja, sinó que va decidir desafiar les lleis de la física i la modèstia en atrevir-se a realitzar un truc de gimnàstica utilitzant un biquini que va deixar tots bocabadats.

Kim, coneguda per la seva impressionant presència a les xarxes socials i la seva famosa línia de roba SKIMS, va publicar una sèrie de vuit fotos a Instagram que la mostren realitzant "la roda". La celebritat de 42 anys, que no és precisament una esportista d'elit, va optar per un abillament igualment atrevit: un tanga negre i una samarreta blanca que deixava poc a la imaginació. En les imatges, la socialité comença amb les mans en alt, mostrant la seva atrevida elecció de roba de platja. Després, sense esforç aparent, baixa les mans a terra i aixeca les cames fins a aconseguir una posició d'equilibri perfecte. La seqüència d'imatges capta cada moment d'aquesta proesa física.

La reacció dels seus seguidors a les xarxes socials

Ràpidament, amics famosos de Kim, com Paris Hilton i Jonathan Van Ness, van reaccionar amb entusiasme en els comentaris. Paris Hilton va escriure "Sliving" i Jonathan Van Ness va exclamar: "Déu meu, reina, quin gorgie". Sembla que l'ex de Kanye West ha deixat a tots sense paraules amb el seu inesperat talent.

Com era d'esperar, les xarxes socials es van inundar de comentaris i reaccions després que la més famosa del clan Kardashian-Jenner compartís aquesta publicació. Els comentaris no es van fer esperar, i un usuari fins i tot va fer broma dient: "gràcies Kim Kardashian per posar la gimnàstica al mapa". Un altre seguidor es va referir al famós posterior de Kim com "GymnASStic", fent un joc de paraules enginyós. Tanmateix, un dels comentaris més destacats feia referència a la famosa gimnasta Simone Biles, anomenant-li "Kimone Biles".

Kim Kardashian vol trencar un nou rècord

La publicació de l'estrella de 'The Kardashians' ja ha acumulat més de 6.2 milions de "likes" i més de 39.000 comentaris a Instagram, la qual cosa la col·loca al camí de convertir-se a la foto més vista de l'any i en un fenomen viral. Amb una base de seguidors que supera els 364 milions, aquesta gesta no sembla en absolut impossible per a la reina de les xarxes socials.

Encara que Kim Kardashian no és una atleta olímpica, continua mantenint vincles amb el món de l'esport. La seva marca de roba SKIMS va ser el patrocinador oficial de l'equip dels Estats Units en els Jocs Olímpics d'Estiu a Tòquio. Aquesta col·laboració va ressaltar la seva influència en les indústries de la moda i l'esport, demostrant així que pot tenir èxit en qualsevol camp que triï fer incursions. Jutjant per la quantitat de "m'agrada" que ha rebut la publicació, sembla segur afirmar que Kim està obtenint una puntuació perfecta per part dels seus seguidors.