Kiko Rivera va tornar a l'actualitat apareixent en el conegut programa 'The Wild Project' de Jordi Wild, que el va entrevistar llargament. Entre els temes que van sortir a col·lació van ser les mentides de la seva mare, Isabel Pantoja, sobre els vestits de torero del seu pare Paquirri. També va parlar de la seva relació amb les drogues i de la incidència que aquestes han tingut en la seva vida i la influència que van tenir esdeveniments del passat en elles. El fet que es dubtés que el seu pare era realment el seu progenitor va poder ser un dels desencadenants, encara que posteriorment es va demostrar via l'ADN que Paquirri era qui era i no el Doctor Cariñanos, a qui vinculaven amb la seva paternitat.

Kiko Rivera i el dilema sobre qui era el seu pare
Kiko Rivera i el dilema sobre qui era el seu pare

Les mentides sobre els vestits de torero

Un dels temes que va sortir a la superfície durant l'entrevista va ser la controvèrsia entorn dels vestits de torero de Paquirri, el torero i pare de Kiko Rivera. La mare de Kiko, Isabel Pantoja, havia afirmat que Paquirri tenia diversos vestits de torero, la qual cosa va generar preguntes sobre com podia haver mort en un accident taurí si tenia múltiples vestits. Kiko va aclarir que el seu pare només tenia un vestit de torero en el moment del fatídic incident i que les declaracions de la seva mare havien causat confusió i controvèrsia en la premsa.

Addiccions i la incertesa de la paternitat

Kiko Rivera també va compartir detalls sobre la seva batalla amb les addiccions i com això va afectar la seva vida i les seves finances. Als 18 anys, va començar a guanyar milers d'euros per setmana, la qual cosa va portar a una mala gestió dels diners i una espiral d'addiccions. Va revelar que va arribar a consumir grans quantitats de cocaïna, posant en perill la seva vida en nombroses ocasions. Malgrat superar aquests problemes, encara lluita contra les seqüeles d'aquestes experiències.

Un dels moments més sorprenents de l'entrevista va ser quan Kiko Rivera va parlar sobre els persistents dubtes sobre la seva paternitat. Durant anys, hi ha hagut especulacions que el Doctor Cariñanos, metge de la seva mare Isabel Pantoja, podria ser el seu pare biològic a causa de similituds físiques entre ambdós. Un fill del Doctor Cariñanos fins i tot va realitzar una prova de l'ADN per determinar si hi havia parentiu entre ells.

Doctor Cariñanos
Doctor Cariñanos

El veredicte de l'ADN

El resultat de la prova de l'ADN realitzada pel fill del Doctor Cariñanos va llançar que Kiko Rivera no comparteix parentiu biològic amb el metge, aclarint així els dubtes sobre la seva paternitat. Aquesta revelació posa fi a anys d'especulacions i rumors que havien afectat Kiko i a la seva relació amb la seva mare Isabel Pantoja.

Després de l'entrevista en 'The Wild Project', Kiko Rivera continua la seva vida i carrera en un intent de deixar enrere els problemes del passat. Malgrat les adversitats que ha enfrontat, es mostra decidit a superar els seus desafiaments personals i enfocar-se en el seu futur.