No sabem si Kiko Matamoros arribarà a la final de 'Supervivientes'. Tampoc si guanyarà o el faran fora abans de temps. El que sí podem dir és que el reality de Telecinco li està passant factura, i que el seu pas serà recordat per un grapat d'imatges desagradables, inquietants, fins i tot alarmants. Malgrat la morterada que li paguen setmanalment a Hondures, potser es penedeix d'haver acceptat la proposta i pujar a l'avió d'aquesta aventura. Hi ha coses que els diners no poden compensar. La salut és una d'elles. L'altra, la dignitat.

Aquesta segona la va perdre sense remissió fa uns dies, quan va decidir que la millor manera d'alleujar les seves necessitats fisiològiques era entrar al mar Carib i fer de ventre entre onades, peixets de colors i la resta d'habitants del món marí. Uns habitants entre els quals també hi comptem els seus companys de concurs, és clar. Alguns d'ells es van trobar amb la tifa del col·laborador de 'Sálvame' mentre es banyaven tranquil·lament. Fins i tot una d'elles la va sentir fregant-se contra la seva cabellera. En Kiko és home de secano, però com que en sap de tot va fer un càlcul sobre la força i la direcció de les marees que li va deixar amb el cul a l'aire. Mai millor dit. Caçat fent porcades fora del lavabo comunitari, i ensorrat per passar-se de llest. Un fàstic total.

caca flotando Supervivientes Telecinco
El regalet orgànic de Kiko Matamoros a 'Supervivientes' / Telecinco
caca flotando detalle Supervivientes Telecinco
El regalet orgànic de Kiko Matamoros a 'Supervivientes' / Telecinco
Kiko Matamoros pillado Supervivientes Telecinco
Kiko Matamoros, enxampat / Telecinco

Deixem surant aquest tema tan escatològic i anem a parlar de la salut i l'estat físic de Matamoros, que deu-n'hi-do. Primer va estar a punt de quedar a la deriva, incapaç de nedar fins la platja després de saltar de l'helicòpter. Després els mosquits el van convertir en el seu esmorzar, dinar, berenar i sopar favorit. Una massacre. Més tard, lesions musculars, dolors de tota mena i cansament, molt de cansament. Els seus 65 anys no son tan esplendorosos com presumia. Però escolta, que va aguantant els embats com bonament pot. O fa veure que és així.

Kiko Matamoros nada de espaldas y Jorge Javier Vázquez se rie Telecinco
Kiko Matamoros a la deriva a 'Supervivientes' / Telecinco
Kiko Matamoros picaduras
Kiko Matamoros massacrat pels mosquits a 'Supervivientes' / Telecinco

Cada minut, hora i dia que passa allà tenim més clara una cosa: corre perill. S'està desfent. La calor, el sol, el salnitre, el vent... tot el contrari als focus dels platós i a la foscor de les discoteques que son el seu hàbitat. És com un ninot de cera, molt operat per cert, que no suporta les condicions atmosfèriques i ambientals. Com vam veure horroritzats mentre s'acomiadava de la seva nòvia Marta López Álamo, la sorpresa que li han portat per intentar animar-lo. Han aconseguit aquest objectiu, però també ha estat l'escenari d'un episodi que ens va fer treure la vista de la pantalla. Una orella i la pell que l'envolta convertida en alguna cosa estranya, no gaire bonica de veure. S'està pelant, sí. Però en Kiko no es pela com la resta dels mortals. Hi ha qui considera que la imatge de la gala era veure Anabel Pantoja ensenyant de més per culpa d'un biquini malament col·locat. Nosaltres opinem una altra cosa. 

L'ORELLA DE KIKO MATAMOROS DESFENT-SE:

Kiko Matamoros oreja pelada novia Marta López Álamo Supervivientes Telecinco
L'orella de Kiko Matamoros s'està autodestruint a 'Supervivientes' / Telecinco
Kiko Matamoros oreja pelada Supervivientes Telecinco
L'orella de Kiko Matamoros s'està autodestruint a 'Supervivientes' / Telecinco
Kiko Matamoros oreja  trapo novia Supervivientes Telecinco
L'orella de Kiko Matamoros s'està autodestruint a 'Supervivientes' / Telecinco
Kiko Matamoros oreja novia Supervivientes Telecinco
Marta López Álamo i la seva expressió: llàstima per marxar o una altra cosa? / Telecinco

ANABEL PANTOJA ENSENYANT DE MÉS:

Anabel pantoja pechos supervivientes Telecinco
Anabel pantoja i el seu biquini / Telecinco

No és 'Supervivientes', és el passatge del terror. Que algú ho aturi, si us plau.