L'esclat de l'huracà Rocío Carrasco ha enrarit l'ambient a Telecinco. L'acomiadament fulminant d'Antonio David Flores en sentir les acusacions de la seva exdona va servir de toc d'inici de les hostilitats entre els tertulians i presentadors. Els bàndols, definits: els que creuen a la filla de la Jurado i els que no. La guerra, com tot conflicte, té a més a més derivades que poden ser letals. Sobretot per a la reputació dels principals rostres de la cadena, enxampats en situacions vergonyants. Li passa a Lydia Lozano, periodista veterana amb un currículum del que cada dia pot estar menys orgullosa, i fins i tot afecta Kiko Hernández. El madrileny es va alinear sense fissures amb Rociíto, renegant del seu excompany de plató des de 'Crónicas Marcianas'. Una posició de defensa de les dones que contrasta amb el seu passat televisiu: ha signat intervencions masclistes repugnants, però assegura tenir excusa: la culpa era de Xavier Sardà, que li pagava més per comportar-se així. Amb dos...

Kiko Hernández susto Telecinco

Kiko Hernández cara d'ensurt / Telecinco

Hernández està acostumat a les crítiques, però aquestes semblen que han fet diana. Potser s'està replantejant el seu futur a la cadena, però sap que qualsevol moviment podria obrir una ferida brutal a la casa. La seva debilitat és la seva vida privada, a diferència de la resta de col·laboradors de 'Sálvame', dels que sabem misèries de tota mena. Moltes d'elles, per cert, les ha explicat l'exconcursant de 'GH'. Ara bé, una cosa és que no s'expliquin, i una altra diferent que no en tingui i que no es coneguin. Sembla ser, atenent al que va passar durant un tall de publicitat del programa, que en podria omplir un tràiler. O com li va dir Jorge Javier Vázquez, "tenemos Sálvame para 15 años más". Un advertiment o una amenaça, digueu-li com vulgueu, que va arribar mig de broma, mig seriosament, en sentir el badaloní la confessió d'en Kiko: vol deixar el programa i marxar-se al d'Ana Rosa Quintana. Allà, deia, estaria més a gust, sobretot pels horaris. La rèplica de Vázquez va ser demolidora: "como tú te vayas a las mañanas abrimos el cajón de la mierda que te tenemos preparado". Molt de jiji, jaja. Però el cap de cavall d'Il Padrino va ser més subtil.

Pots veure el moment clicant a la foto (2h24'30''):

Kiko Hernández mira a Jorge Javier Vázquez Telecinco

Kiko Hernández mira Jorge Javier Vázquez / Telecinco

Jorge Javier Vázquez dedo Telecinco

Jorge Javier Vázquez dit / Telecinco

Kiko Hernández y Jorge Javier Vázquez advertencia Telecinco

Kiko Hernández i Jorge Javier Vázquez amenaça / Telecinco

El dia que Hernández mossegui la mà que l'ha alimentat (i molt bé) durant els darrers 12 anys, la Comunitat de Madrid sortirà guanyant: no tindran platja, però sí un volcà. I es dirà Mediaset. Ben pensat, que marxi, que marxi!

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat