Rocío Carrasco està fent tremolar els tertulians de Telecinco. Només han calgut tres setmanes per assistir a un espectacle digne de la naturalesa més indòmita: la migració de col·laboradors que durant 25 anys han fet costat a Antonio David Flores, i que de cop i volta l'han abandonat escandalitzats pel testimoni de la seva exparella. Alguns, fins i tot, abanderen la defensa de les dones de forma contundent, com Kiko Hernández. Mai no és tard per rectificar, és clar, però en el cas del madrileny la cosa put. I molt. La seva aparició a un dels debats posteriors a l'emissió del documental va inflamar les xarxes socials. Molts li van respondre rescatant una de les seves intervencions més repugnants i masclistes: va ser al 'Crónicas Marcianas' de Xavier Sardà, quan li va dir absolutament de tot a Sonia Arenas, exconcursant de 'GH': "puta televisiva, pones el coño a los famosos, te meto dos hostias, se te ha caído el diente de un pollazo". Espantós.

El vídeo ha fet mal a Hernández, que s'ha sentit a l'ull de l'huracà. Es veu que no li agrada que li recordin el seu passat. No és per sentir-se orgullós, la veritat. Per això ha intentat escapolir-se de la forma més rastrera: espolsant-se la porqueria sense miraments. Segons ha explicat a 'Sálvame', tot és culpa de Xavier Sardà, que el va obligar a dir totes aquelles barbaritats. Un comportament "guionizado, como todo en ese programa" que tenia premi: assegura que el va trucar per telèfon i li va dir "te pago más dinero". Amb aquesta teoria (que ha repetit en més d'una ocasió) se sent totalment exclòs de responsabilitat. Seguint la seva lògica, però, podríem afirmar que Hernández fa qualsevol cosa per diners, oi? Exactament el mateix que està fent aquest 2021: comprar la versió de Rociíto perquè sap que no posa en risc el seu generosíssim sou a 'La Fábrica de la Tele'. Tots sabem que el 'Crónicas' de Sardà era la jungla, però els que van participar no ho feien a punta de pistola. Més aviat, a cop de talonari.  

Kiko Hernández en Crónicas Marcianas Telecinco

Kiko Hernández a 'Crónicas Marcianas' / Telecinco

Xavier Sardà Crónicas Marcianas Telecinco

Xavier Sardà a 'Crónicas Marcianas' / Telecinco

Hagués estat molt millor fer autocrítica, demanar disculpes sinceres i no posar el ventilador per intentar marxar "de rositas". Guionitzat o no, ben pagat o no, aquest cas l'empaitarà sempre. Malauradament per a ell, a més a més, no és l'únic en el que ha humiliat a les dones