Sálvame s'acaba resolent el seu misteri més històric, la X de l'equació: la sexualitat de Kiko Herrnández. Per alguna raó era l'únic dels tertulians que mai se sotmetia a polígraf, a entrevistes perilloses, no s'excavava en el seu passat, no li treien escàndols... Es va arribar a dir que tanta sobreprotecció era perquè mantenia una relació sentimental amb un alt directiu de Telecinco. Ell es limitava a dir que era asexual. Té dues filles per ventre de lloguer, Abril i Jimena de 6 anys, com tots els homosexuals famosos que s'ho poden pagar, de Miguel Bosé a Elton Jhon passant per Javier Cámara o el català Miguel Poveda. Però mai va dir que fos gai. Fins ara que Sálvame, a través de Miguel Frigenti, publica que Kiko es casa amb el seu nòvio des de fa mesos, l'actor Fran Antón. Sempre surt sense roba:

Kiko Hernández és un misteri embolicat en un enigma dins una endevinalla. Tots els que participen a Sálvame tenen la vida privada destapada. Des dels directors, els presentadors als col·laboradors han vist explicades les seves parelles, fills, amors, negocis. Tot a la vista perquè viuen d'això. De tothom excepte un: Kiko Hernández. A l'estiu Sálvame va emetre unes imatges del col·laborador de vacances amb una samarreta de tirants i gorra portant les seves nenes a un parc infantil al costat d'un noi jove i atractiu. Era Fran Antón. Diego Arrabal, paparazzi, informava que Kiko havia amenaçat de no tornar mai més a Sálvame i Telecinco va eliminar aquest fragment del web del programa:

kiko hernandez telecinco
Kiko Hernández, Telecinco

Kiko Hernández no volia que diguessin que era homosexual, tot i que la majoria dels espectadors ho donaven per fet. I el més important, era irrellevant. A La Fábrica de la Tele hi ha pocs heterosexuals i no és rellevant. L'important és si fan bé la feina. Kiko complia. Però per conservador no volia que es parlés de la seva orientació sexual. Ara de cop i volta es casa amb el seu nòvio reconeixent el que era evident. Abans havia entrat al despatx de Vasile amenaçant de plegar. Quan van mostrar Fran Antón com a suposada parella de Kiko, va anar així: "Kiko entra en brote contra la dirección de Sálvame. Les hace un pulso y todavía no ha ido a su puesto de trabajo. Los productores Adrián Madrid y Óscar Cornejo no le hacen caso y Kiko llama a la planta noble de Telecinco para que corten el vídeo y no aparezca más en la web. Hay que ser cobarde. Kiko tiene tanto poder en la planta noble (Paolo Vasile) amenazando que se va del programa. Eso no llegará y lo arreglarán. Pero aún sigue el pulso. Kiko no quiere que se juegue con esta imagen, es lo que le jode a Kiko".

Kiko Hernández GTRES
Kiko Hernández GTRES

Fran Antón és artista. Als seus 41 anys, el melillenc ha treballat com a actor, ballarí, cantant i dramaturg. Va saltar a la fama després de fotos seves passejant per Cadis amb el col·laborador de Sálvame, amb qui es casarà aquest cap de setmana. Tot i això, l'intèrpret havia fet els seus primers passos a la televisió en altres ocasions, amb aparicions espontànies en sèries com Amar en tiempos revueltos o Tierra de Lobos. Felicitats, ja són marit i marit..